کد خبر: 619609
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۲
سازمان خصوصي سهام براي عرضه دارد
ديدگاه مثبت وزير اقتصاد به بازار سرمايه و علاقه‌مندي وي به توسعه نقش بازار سرمايه در اقتصاد ملي يك سرمايه بزرگ است و بايد از نظر مثبت وزير در جهت توسعه بازار سرمايه استفاده شود.

ديدگاه مثبت وزير اقتصاد به بازار سرمايه و علاقه‌مندي وي به توسعه نقش بازار سرمايه در اقتصاد ملي يك سرمايه بزرگ است و بايد از نظر مثبت وزير در جهت توسعه بازار سرمايه استفاده شود.

به گزارش ايسنا، رشد شاخص بورس كه طي سه ماه اخير سرعت ويژه‌اي به خود گرفته و ركوردهاي بي‌سابقه‌اي را به ثبت رسانده است، در شرايطي اتفاق افتاده كه بازارهاي موازي يعني بازار طلا و ارز در ركود مطلق به سر مي‌برند. طي سه ماه گذشته با انتخاب حسن روحاني به عنوان رئيس‌جمهور ايران، اميد به بهبود اوضاع اقتصادي افزايش يافت تا جايي كه انتظار بازگشت اقتصاد به ريل اصلي و خروج آن از هيجانات كاذب، تقويت شد. از اين رو دلالي و سوداگري در بازار ارز و سكه فروكش كرد. اين موضوع قيمت دلار را از 3 هزار و 700 تومان به 3 هزار تومان رسانده تا تقويت 20‌درصدي ارزش پول ملي را تضمين كرده باشد.

در مقابل بازارهاي مولد نظير بازار سرمايه به رشد خود سرعت داد تا سرمايه‌ها اين بار در مسير درست حركت كنند. اين انتقال نقدينگي سرگردان از بازارهاي واسطه‌اي به بورس و تبديل شدن آن به سرمايه، خود به بازگشت اقتصاد به چارچوب‌هاي منطقي و حساب شده كمك كرده است. بازدهي مطلوب بازار سرمايه كه از ابتداي سال تاكنون بيش از 70 درصد بوده است، نشانه مثبتي براي سرمايه‌گذاران خرد و كلان است تا با خروج دارايي‌هاي خود از بازارهاي رايج چهاراه استانبول، آن را به سمت خيابان حافظ و بورس هدايت كنند تا هم سود مناسبي به دست بياورند و هم اقتصاد كشور نقدينگي مناسب را در بخش توليد در اختيار بگيرد.

اما آنچه اين روزها بازار سرمايه با آن مواجه است خيل عظيم سرمايه‌گذاران و سهامداران غيرحرفه‌اي است كه منتظر عرضه سهام شركت‌هاي جديد در اين بازار بوده تا در شرايط مناسبي به اين بازار ورود پيدا كنند اما به نظر مي‌رسد با واگذاري شركت‌هاي صدر اصل 44، سازمان خصوصي‌سازي شركت قابل پذيرش در بورس ندارد. در همين زمينه پيش از اين معاون سابق سازمان خصوصي‌سازي در مورد علت عرضه نكردن سهم توسط سازمان خصوصي‌سازي به ايسنا گفت:سازمان خصوصي‌سازي براي واگذاري، شركت قابل پذيرش در بورس ندارد و آنچه را كه در چنته داشت عرضه كرد و در اين شرايط نهادهاي عمومي غير دولتي بايد به كمك بورس بيايند.

اما علي طيب نيا وزير امور اقتصادي و دارايي با توجه به خوب بودن وضعيت بازار سهام گفت: الحمد‌لله وضعيت بازار سهام خيلي خوب است و عرضه سهام هم صورت مي‌گيرد.

وي در پاسخ به اين پرسش كه گفته مي‌شود سازمان خصوصي‌سازي سهامي براي عرضه در بورس ندارد، گفت: سازمان خصوصي‌سازي سهام براي عرضه دارد و اين كار در حال انجام شدن است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار