
جوان آنلاين: تهران پرس نوشت، یوسف رشیدی با بیان اینکه بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی، بارش باران در طول روز ادامه دارد، افزود: با ادامه بارندگی در سطح شهر، شاخص های آماری آلاینده های هوا نیز سیر نزولی به خود می گیرند و هوا سالم تر می شود.
وی تصریح کرد: هوای تهران هم اکنون در شرایط مطلوبی است به طوریکه حجم ذرات معلق کمتر از 2.5 و 10 میکرون، در شرایط سالم کمتر از استاندارد 100 قرار دارند.
وی با یادآوری اینکه با آغاز بارندگیها، شاخص برخی از آلایندهها که قابلیت حل شدگی در آب دارند، کاهش مییابد، تاکید کرد: هم اکنون حجم مونوکسید کربن موجود در هوا نیز، با وجود اینکه قابلیت حل شدگی در آب باران ندارد، سیر نزولی به خود گرفته است.رشیدی با بیان اینکه تهرانی ها مهرماهی مملو از روزهای ناسالم پشت سر گذاشته اند، افزود: امیدواریم با ورود جبهه های هوایی باران زا به آسمان پایتخت، شاهد کاهش روزانه آلاینده های هوا بوده و آسمان تهران در شرایط سالم باقی بماند.
وی با ابراز امیدواری از ادامه روند رو به کاهش شاخصهای آلاینده هوا، تصریح کرد: حل مشکلات آلودگی پایتخت تنها با بارش نزولات آسمانی حل نمی شود و نیاز به اجرای راهکارهای موثر کارشناسی شده همچون ارتقا کیفیت خودروهای تولید در داخل کشور، خروج به موقع خودروهای فرسوده و توسعه هر چه توانمندتر سیستم حمل و نقل عمومی دارد.
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تاکید کرد: امیدواریم دولت جدید بحث آلودگی هوا را در اولویت نخست برنامه ریزی های شهری خود قرار دهد تا در آینده نه چندان دور، معضل آلودگی هوا در پایتخت رفع و تهرانی ها هر روز نفس سالمی بکشند.