کد خبر: 617574
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
با اختصاص سالانه 100 میلیارد تومان، اتمام پروژه قطار شهری شیراز 100 سال دیگر به طول می‌انجامد.

احمدرضا نقیب‌زاده رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز با عنوان كردن اين مطلب گفت: بودجه شهرداری باید به عنوان بسترساز و حمایت بخش خصوصی صرف شود، نه اینکه تامین‌کننده تمام هزینه‌های شهری باشد.

وی در این زمینه قطار شهری شیراز را مثال زد و افزود: احداث خط یک این پروژه بیش از 11 سال است که آغاز شده و هنوز فاز یک آن به پایان نرسیده و بهره‌برداری پنج خط دیگر به طول 50 کیلومتر با اتکای صرف به منابع شهرداری بیش از 100 سال طول می‌کشد. امروزه تامین منابع مالی برای توسعه شهر اصلی‌ترین بحث مدیریت شهری است.

نقیب‌زاده اضافه کرد: در تبیین وضعیت آینده شیراز اگر با روند موجود بخواهیم توسعه شهر را دنبال کنیم آنچه در پایان چهار سال آینده اتفاق می‌افتد مشابه سال‌های گذشته حداکثر ساخت چند تقاطع غیرهمسطح و چند پارک محله‌ای خواهد بود.

وی تصریح کرد: الگوبرداری و استفاده از تجارب ملی و بین‌المللی در چارچوب مدیریت دانش‌محور توسط معاونت برنامه‌ریزی شهرداری شیراز آغاز شده و جای قدردانی دارد اما رویکرد عملی و استفاده از تجارب در مباحث سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش خصوصی باید کاربردی‌تر مدنظر باشد.

به گفته وی، توسعه شهر با بودجه‌هایی که با گذر روزمرگی به دست می‌آید یک توهم است در صورتی که با استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی می‌توان رقم بودجه سال آینده شهرداری شیراز را به پنج هزار میلیارد تومان افزایش داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار