کد خبر: 614121
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰
استاندار بوشهر حخبر داد !
استاندار بوشهر از پایان طرح مطالعاتی تبديل منطقه ويژه‌ اقتصادي بوشهر به بندر آزاد تجاري خبر داد .

فريدون حسنوند در نشست با اعضاي شوراي اسلامي و سرپرست شهرداري بوشهر افزود: با توجه به اين كه همه تبعات آن در اين طرح مطالعاتي گنجانده شده پيگيري مستمر براي مصوب شدن اين مهم ضروري است .

وي اضافه كرد: با توجه به نقش گمرك و بندر در تامين معيشت و كالاي اساسي مردم با قيمت مناسب لازم است قوانين دست‌و پاگير درواردات كالاهاي اساسي مردم مرزنشين بوشهر برداشته شود و با تجارت آزاد مردم بتوانند كالاهاي اساسي خود را با پايين‌ترين قيمت تامين كنند .

استاندار بوشهر ادامه داد: وجود بندر درهر منطقه مايه زيبايي ونشان از تجارت آزاد آن منطقه است اما از وجود بندرو گمرك در مركز استان بوشهر بهره‌هاي لازم براي استفاده بهينه مردم برده نشده است كه بايد مردم از اين امكانات بيشترين بهره را ببرند .

وي با بيان ويژگي‌ها و نقش تعيين كننده شوراهاي اسلامي شهرو روستا براي آينده منطقه تاكيد كرد: شوراهاي اسلامي يك مجموعه كارآمد به عنوان نمايندگان مردم براي خدمت رساني مطلوب تلقي مي‌شوند .

حسنوند ادامه داد: شوراهاي اسلامي واسط و رابط حاكميت و خدمت رساني است و مجموعه استانداري و ادارات و سازمان‌هاي مربوط تنها براي خدمت‌گزاري و نوكري مردم پا به اين عرصه گذاشته‌اند و جايگاه واقعي ما خادم و نوكري مردم است .

استاندار بوشهر گفت:عمران مركز استان بوشهر ضروري است زيرا نماد، سيما و تابلو و معرف اين استان به شمار مي رود .

حسنوند با بيان اين كه رسيدگي بيشتر به شهر بوشهر سبب توسعه خدمات درابعاد گوناگون به ساير شهرها مي‌شود تصريح كرد: حضور سرمايه‌گذاران و توريست‌ها به بوشهر كه نماد ديگرشهرهاي استان محسوب مي‌شود باعث جذب يا دفع سرمايه‌‌گذاران و توريست و گردشگران مي‌شود .

وي بيان كرد: هر چه قابليت‌ها و توانمندي‌هاي استان بالا و بسيار باشد و فقط در لفظ بيان شود، كاري از پيش نخواهيم برد بلكه بايد با كارهاي عملي و كاربردي و برخورد صادقانه با واقعيت‌ها فعاليت‌هايي داشته باشيم .

استانداربوشهر با بيان اين كه شهرمركز استان نسبت به ديگر مراكز استان‌ها پيشرفت نداشته است افزود: براي پيشرفت مركز استان بايد همه توان دستگاه هاي اجراي با تعامل و وحدت به كار گرفته شود .

حسنوند تاكيد كرد: شوراي اسلامي بوشهر بايد با دستگاه‌هاي مختلف اجرايي در يك هماهنگي منسجم، توسعه و عمران شهر بوشهر را در برنامه قرار دهد و با تهيه برنامه مدون توسعه شهر بوشهر را بجد اجرايي كنند .

وي گفت: با وجود اين كه از مصوب شدن طرح توسعه شهر بوشهر با تعيين برنامه‌ها و طرح‌هاي مختلف بيش ازدو ماه مي‌گذرد ولي هنوز اقدامات موثر و مفيدي صورت نگرفته است كه بايد از مسوولان ذي ربط اين طرح‌هاي عمران شهري كه ضروري است را پيگيري كنيم.

استاندار با بيان اين كه ده ها طرح اولويت داربراي عمران شهري بوشهر مصوب شد تصريح كرد: بهسازي و آسفالت ۵۱۲ كوچه خاكي، رفوژ خيابان ها، بهسازي ۳۵ پارك محله‌اي، مطالعه و ساخت پلاژ بانوان و آقايان، پرداخت ۸۰  ميليارد ريال تسهيلات براي خريدتاكسي درون شهري، توسعه فضاي سبز، سرويس بهداشتي درساحل و مناطق مختلف، مرمت اماكن بافت تاريخي بوشهر، وروشنايي معابر و خيابان ها و ساحل بوشهر و ده ها طرح ديگر از جمله برنامه‌هايي بود كه در جلسه ۲۹ تير امسال براي اجرا مصوب شد .

حسنوند اظهاركرد: تقويت بنيه مالي شهرداري ها با پرداخت ارزش افزوده آلايندگي‌ها مصوب شده است و پرداخت اعتبار از اين محل كه حق مسلم شهرها و نقاط همجوار با شركت‌هاي نفتي و گازي است و برخي از مناطق كشور از راه‌هاي دريافت اين اعتبار استفاده كرده‌اند وكمك بزرگي در عمران شهري آنان شده است ولي مسوولان درشهرهاي استان بوشهر هنوز اقدامات موثر و مفيدي در اين زمينه انجام نداده اند .

استاندار بوشهر هر چند اين استان نقاط قوت بسياري دارد اما نقاط ضعفي وجود دارد كه بايد اين نقاط منفي بررسي و مشكلات آن برطرف شود تا آن همه نقاط مثبت ناديده گرفته نشود .

وي بيان كرد: براي معرفي بوشهر از طريق شبكه‌هاي سراسري از همه توانايي استفاده مي‌شود به گونه‌اي كه اخيرا برنامه تحويل نيروگاه اتمي به كارشناسان انرژي اتمي ايران، تشييع شهداي گمنام، ساخت مدرسه از سوي بنياد بركت و بازسازي شهر زلزله زده شنبه از شبكه‌هاي مختلف سراسري سيما پخش شد .

استاندار بوشهر از افتتاح گذر امام بوشهر در عيد غدير خبر داد و گفت : امسال تاكنون ۶۰ ميليارد ريال براي تكميل آن صرف شده است و اخيرا ۲۰ ميليارد ريال ديگر تخصيص يافته است .

حسنوند اضافه كرد: دوم آبان امسال همزمان با عيد سعيد غدير، گذر ۷۵متري امام علي به همراه ميدان ورودي آن، كنارگذر نيايش و روشنايي طرح افتتاح مي‌شود .

وي واگذاري زمين‌هاي زايد دستگاه‌هاي دولتي به شهرداري‌ها را ضروري خواند و گفت: به همه دستگاه‌هاي اجرايي ابلاغ شده است زمين‌هايي كه براي آنان كاربري ندارد به شهرداري‌ها واگذار شود تا مردم بيشتر از امكانات شهري بهره‌مند شوند .

استاندار بوشهربا بيان اين كه رفوژ خيابان‌هاي شهر بوشهر آثار مثبت ومهمي داشته است گفت: اين طرح نه تنها موجب زيبايي و روشنايي شهر شده است بلكه شاهد كاهش تصادفات شهري در اين مدت بوده‌ايم .

حسنونداز انتخاب سرمايه‌گذار براي ساخت پارك بازي در ساحل بوشهر خبرداد و گفت: با انعقاد قرارداد با اين سرمايه‌گذار از گمرك تا منطقه جلالي پارك‌هاي متعدد بازي ساخته مي‌شود و ضمن ساخت پارك آبي، چرخ فلك ۸۰ متري به‌عنوان بزرگ ترين چرخ فلك نصب خواهد شد .

حسنوند از نبود مركز توزيع ميوه و تره‌بار در مركز استان بوشهر انتقاد كرد و گفت: مي‌توان بيان كرد كه گران‌ترين قيمت ميوه و تره‌باركشوردر مركز استان بوشهر است كه اين خود بزرگترين معضل مردم است بايد با تدابير لازم با مراكز توليد ميوه در كشور تعامل تامين ميوه و تره‌بار مردم انديشيده شود .

وي آسفالت كوچه‌هاي شهر بوشهر را مورد اشاره قرارداد و افزود: براي شروع آسفالت كوچه‌ها اكنون ۲۰ ميليارد ريال تا هفته جاري به شهرداري بوشهر ابلاغ مي‌شود .

استانداربوشهر از بدهي ۴۸۰ ميليارد ريال دستگاه‌هاي اجرايي استان به شهرداري بوشهر خبرداد و از اين دستگاه‌ها خواست نسبت به پرداخت بدهي خود به شهرداري اقدام كنند .

حسنوند با بيان اين كه توزيع اعتبارات براي شروع طرح‌هاي مختلف در استان آغاز شده است گفت: تاكنون حدود ۷ درصد از اعتبارات مصوب تخصيص داده شده است كه با روندي كه در پيش است بزودي ۱۰ درصد ديگر تخصيص داده مي‌شود .

وي برداشتن تير برق‌هاي فرسوده در سطح شهر را مورد اشاره قرارداد و گفت: اين مهم در دستور كار شركت توزيع نيروي برق قرار دارد و روشنايي خيابان ليان بوشهر هم تا يك هفته ديگر اجرايي مي‌شود.

 

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
زينب ابخو
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۷
0
0
ايا كالا هاي داخلي ارزان ميشود يا گران ؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار