سومين روز از چهاردهمين جشنواره سراسري تئاتر مقاومت امروز(چهارشنبه) با اجراي «باد كه مينويسد»، «كافه سيروس» و «شوقتلخ» در تئاتر شهر به كار خود ادامه ميدهد.
به گزارش «جوان»، در سومين روز از چهاردهمين جشنواره تئاتر مقاومت در تئاتر شهر نمايش «بادكه مينويسد» نوشته آرش عباسي و به كارگرداني شهره مكري از مشهد، در نوبت 17:30 و 19:30 در تالار سايه، «كافه سيروس» نوشته سيدمحمد حسيني و به كارگرداني علي فرحناك از شهر قم در دو نوبت 17 و 19 در تالار قشقايي، «شوق تلخ» به نويسندگي و كارگرداني محمد قاسمي از ملاير در دو نوبت 18 و 20:15 در تالار چهارسو و نمايش «تمام شهر بارانيست» نوشته علي اصغري و به كارگرداني رضا رمضاني از تهران در دو نوبت 16 و 18:30 در كارگاه نمايش روي صحنه ميروند.
در اين روز همچنين تالار مهر حوزه هنري ميزبان «دشمن» كاري از ابراهيم گلهدارزاده ساعت 18:30، سالن استاد انتظامي خانه هنرمندان ميزبان نمايش «بنبست هنرمند، پلاك 8» كاري از مالك حقپور سراج ساعت 18، تالار هنر ميزبان نمايش «يك شب طولاني» به نويسندگي و كارگرداني «كيوان اقبالي گوران» ساعت 17 و تالار انديشه ميزبان « من كه دا نيستم» به نويسندگي مهرداد راياني و كارگرداني حسين پارسايي در ساعت 19 است.
فضاي باز تئاتر شهر هم در سومين روز از جشنواره تئاتر مقاومت ميزبان اجراي نمايش «مرحله آخر» به نويسندگي و كارگرداني مسعود مهرابي از تهران در ساعت 16:30، «جلال رئيسي» به نويسندگي و كارگرداني فاطمه و علي رادمنش از جيرفت در ساعت 17:30 و «كسي فشنگها را نميشمارد» كاري از اميرحسين شفيعي از ورامين در ساعت 18:30 خواهد بود.
در بخش دانشجويي امروز جشنواره مقاومت هم نمايش «ميخواهم مثل بابام باشم» به نويسندگي و كارگرداني افشين قاسمي در دانشگاه صنعتي اميركبير، «مرز صفر» كاري از فريدون عباسپور مراغه در دانشگاه تربيت مدرس، «پيادهرو» كاري از محمد گودرز در دانشگاه علامه طباطبايي و «راه طولاني» كاري از مجتبي طقياني در دانشگاه تربيت دبير رجايي در ساعت 12:30 دقيقه اجرا خواهند داشت و همچنين در بخش نمايشنامهخواني نيز نمايش «خونيان و خوزيان» به نويسندگي محمود استاد محمد و كارگرداني مژه ساعي از تهران ساعت 16:30 در سالن كنفرانس تئاتر شهر نمايشنامه خواني ميشود.
با توجه به اينكه بيش از يك دهه از برگزاري جشنواره تئاتر مقاومت گذشته و با در نظر گرفتن تعاريف جديدي كه در سالهاي اخير به مسئله مقاومت اضافه شده است، در اين دوره مخاطبان با نوعي بلوغ و تنوع در اجراي مقاومت روبهرو شدهاند، بلوغ و تنوعي كه بيش از هر چيز مديون افزايش منابع و تجربيات هنرمندان اين حوزه در سالهاي اخير بوده است. نوآوري ايجاد شده در تئاتر مقاومت باعث شده است كه آثار مقاومت با فاصله گرفتن از تعاريف كليشهاي و تكراري خود به ايدهآلهايي دسترسي پيدا كنند كه اقبال مخاطبان را هم در پي دارد. شايد به همين دليل است كه اين دوره از جشنواره تئاتر مقاومت با افزايش مخاطبان روبهرو شده و اميد است كه با ادامه اين نوآوريها هر روز بر گستره مخاطبان اين گونه از تئاتر افزوده شود.