رئيس سازمان بسيج مستضعفين با تأكيد بر اينكه تروريستهاي سوريه دستپرورده امريكا هستند، تأكيد كرد كه تمام بمبگذاريهايي كه در اين كشور صورت ميگيرد، زير سر اسرائيل و امريكاست.
سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين پيش از ظهر ديروز در همايشي كه به مناسبت روز بسيج اصناف در مهديه تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سؤال كه بمبگذاريهايي كه در سوريه صورت ميگيرد از سوي چه كساني طراحي ميشود، اظهار داشت: اين تروريستها دستپرورده امريكا هستند و تمام اين بمبگذاريها زير سر امريكا و اسرائيل است. رئيس سازمان بسيج مستضعفين با تأكيد بر اينكه ممكن است اين بمبگذاريها در ظاهر به نام گروههاي خاصي باشد اما در واقع به دست خود اسرائيل و امريكا صورت ميگيرد، تصريح كرد: آنها نميخواهند منطقه آرام باشد و خطري آنها را تهديد كند، از اين رو اين جنايات زير سر آنها شكل ميگيرد.
نقدي همچنين درخصوص تهديدات و عمليات رواني امريكا براي حمله نظامي به سوريه نيز گفت: اينها توان ورود به جنگ جديد در منطقه را ندارند زيرا نه توان اقتصاديشان اجازه ميدهد و نه روحيه مناسب براي حضور در جنگ جديد را دارند، بنابراين اين توان براي آنها متصور نيست.