اين خبر را كارشناس خريد قطعات يدكي فولاد مباركه داد وگفت: يوفرمها ظروفي هستند كه قابليت حمل 25 تن بار را دارند و در فولاد مباركه در برخي از قسمتها از اين تجهيز به منظور حمل ضايعات و در برخي خطوط ديگر براي حمل كويلها استفاده مينمايند.
سعيد ايرانپور با بيان اينكه به منظور ساخت اين تجهيز حدود 850 نفر ساعت كار صرف شده است، خاطر نشان كرد: در اين شركت تعداد 8 دستگاه ماشين مخصوص حمل يوفرم مشغول به كار مي باشد كه اين اكسل روي آنها نصب شده است و از آنجايي كه پيش از اين، قطعات يدكي آنها مورد تحريم واقع شده بود و مجبور بوديم با تعميرات غير اساسي آنها را در مدار توليد نگه داريم، اقدام به بومي سازي اين تجهيز نموديم و از اين پس در صورت نياز به تعويض آنها ميتوان به توانمنديهاي داخلي تكيه كرد.
وي دست يابي به دانش فني ساخت اين تجهيز، دسترسي به شركتهاي سازنده داخلي در صورت خراب شدن هر قسمتي از آن با توجه به داشتن دفترچه فني مناسب و همچنين جلوگيري از خروج مقدار زيادي ارز از كشور را از مهمترين مزيت هاي اين بومي سازي برشمرد.
سعيد ايرانپور در اين راستا از همكاري و حمايت واحدهاي خريد قطعاتيدكي، مهندسي معكوس، دفترفني تعميرات حمل و نقل و شركت مهرآوه قدرداني نمود.