کد خبر: 608194
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰
بالغ بر سه ميليون مترمربع پروژه مشاركتي با بخش خصوصي در مشهد در حال اجراست.

سید ابراهیم رئیسیون معاون اقتصادی و رییس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهرداری مشهد با عنوان كردن اين خبر گفت: اين پروژه‌ها با كاربري‌هاي تجاري، مسكوني، اقامتي و اداري با ارزش پنج هزار ميليارد تومان با مشاركت شهرداري و بخش خصوصي در حال اجراست که سهم شهرداري در اين پروژه 35 درصد است.

وی با اشاره به رشد فزاينده بودجه شهرداري مشهد در دهه اخير تاکید کرد: بودجه امسال شهرداري مشهد 9 هزار و 500 ميليارد تومان است كه سه هزار ميليارد تومان از اين مبلغ بايد از محل درآمدهاي نقدي نظير عوارض و مابقي با عنوان بودجه تعهدي از طريق منابع بخش خصوصي، اعتباري و سرمايه گذاري ها تحصيل شود.

معاون اقتصادی و رییس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهرداری مشهد با اشاره به مزیت‌های تشکیل معاونت سرمایه‌گذاری و اقتصاد شهرداری، تاکید کرد: شهر مشهد با عنوان یک شهر زیارتی و کلانشهر مطرح بوده و از همین حیث خدمات‌رسانی به زائران باید به شکل عالی و مطلوب باشد.

وی افزود: 25 میلیون زائر، جمعیت سه میلیونی مشهد و همچنین جمعیت بالای حاشیه شهر نیازمند مدیریت صحیح بوده؛ اداره شهر با این مقیاس از درآمد مردمی ممکن نبوده چرا که شهرداری فقط از طریق ساکنان این شهر می‌تواند درآمد تحصیل کند.

وی تصریح کرد: از قبل ورود زائر به مشهد درآمدی حاصل نمی‌شود و تشکیل این معاونت نگاهی نو به تحصیل درآمد در این پایتخت معنوی است.

رئیسیون گفت: بهره‌مندی از ظرفیت‌های درون شهری، استفاده از ارزش افزوده و منابع بخش خصوصی و صاحبان سرمایه در پروژه‌های شهری و زیرساختی از دیگر مزایای تشکیل این بخش در شهرداری مشهد است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار