کد خبر: 607478
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۹
مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كرمانشاه؛
مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كرمانشاه از برنامه برگزاري جشنواره بين المللي امام رضا(ع) در بخش داستان كوتاه رضوي در كرمانشاه خبر داد.
سیروس معمر
جوان آنلاین: مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كرمانشاه از برنامه برگزاري جشنواره بين المللي امام رضا(ع) در بخش داستان كوتاه رضوي در كرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار جوان از کرمانشاه، رضا موزونی افزود: اين بخش از جشنواره روز ۱۹ شهريور ماه آتي به ميزباني كرمانشاه برپا مي شود.
وي ادامه داد: جشنواره بين المللي امام رضا(ع) در قالب ۱۶ بخش در استانهاي مختلف كشور برگزار مي شود.
مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كرمانشاه ادامه داد: آثار زيادي تاكنون به دبيرخانه بخش داستان كوتاه جشنواره ارسال شده كه بيشترين آن با دو هزار و ۷۰۰ اثر متعلق به كودكان و نوجوانان استان كرمانشاه و سپس استانهاي خوزستان، زنجان، ايلام و آذربايجان غربي مي باشد.
وي افزود: اين جشنواره در فرهنگسراي كودك و نوجوان شهر كرمانشاه برگزار مي شود و در حاشيه آن نيز نمايشگاههايي از توليدات ويژه كودكان و نوجوانان در بخشهاي نقاشي و خطاطي نيز داير خواهد شد.
موزونی تصریح کرد: قرار است كتاب مجموعه آثار رسيده به اين جشنواره نيز چاپ و منتشر شود.
مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كرمانشاه افزود: جشنواره بين المللي امام رضا(ع) در بخش داستان كوتاه ويژه گروههاي سني هفت تا ۹ سال، ۱۰ تا ۱۱ سال، ۱۲ تا ۱۴ سال و ۱۵ تا ۱۷ سال است.
وي خاطرنشان کرد: در اين چارچوب به نفرات برگزيده تنديس و هدايايي ارزشمند تقديم و براي همه شركت كنندگان نيز گواهي حضور توام با درج نام و مشخصات آنها در سايت كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان صادر مي شود.

انتهای پیام/م
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار