کد خبر: 606492
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۳
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان خبر داد
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از اجرای طرح پلاک‏کوبی (شناسنامه‏دار کردن) دام سنگین در استان سمنان از ابتدای شهریور ماه خبر داد.
رضا عامری افزود: با هدف جلوگیری از قاچاق دام و نقل و انتقالات غیراصولی، غیربهداشتی و فاقد مجوز دام در استان طرح پلاک‏کوبی (شناسنامه‏دار کردن) دام سنگین استان از ابتدای شهریور ماه در استان انجام خواهد شد.

وی با برشمردن مزایای طرح، به امکان ردیابی کردن دام‏های بیمار و جلوگیری از نقل و انتقالات فیزیکی بیماری‏ها با اجرای این پروژه اشاره کرد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان عنوان کرد: مراحل انجام طرح شامل معرفی شرکت‏های پلاک‏کوب و تعریف سطح دید برای کاربران این شرکت‏ها در سایت شبکه شناسایی قرنطینه و حمل و نقل دام زنده به آدرس www.vet.control.com انجام شده است.

عامری در ادامه افزود: به دامداران به ویژه گاوداران استان سمنان توصیه می‏شود تا در صورتی که تقاضای حمل دام خود به کشتارگاه یا دامداری‏های دیگر دارند، به شرکت‏های پلاک‏کوب مراجعه کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: این فرایند، بعد از صدور مجوز حمل قرنطینه‏ای در سامانه قرنطینه سازمان دامپزشکی صورت می‏گیرد و فرد می‏تواند اقدام به جابه‏جایی دام کند.

 

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۰
0
0
طرحی به ضرر دامدار و درد سر و اداره بازی و جیب دامدار را خالی کردن
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار