کد خبر: 517240
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۰:۰۹
اختلاف‌ها و نارضايتي‌هايي كه به يك تصميم جدي منجر شد
سكوت يحيي بعد از خداحافظي مهدوي كيا از فوتبال در حالي كه سرمربي پرسپوليس را دليل اصلي اين تصميم مي‌دانند، جالب است
از مدت‌ها پيش مشخص بود كه خبرهايي هست و پشت اين ظاهر آرام، اتفاقي در حال رخ دادن است. اما رفتارهاي كج دار و مريز يحيي، مانع از بروز يك سري اتفاقات شده بود.
اختلاف نظر يحيي و كيا، از خيلي وقت پيش مطرح بود؛ اختلافي كه همواره سعي در كتمان آن مي‌شد، اما آنقدر كش دار شد كه سرانجام به خداحافظي كاپيتان پرسپوليس قبل از پايان ليگ انجاميد؛ خداحافظي‌اي كه قرار بود بعد از پايان ليگ دوازدهم انجام شود اما بعد از جلسه‌اي كه كيا در تمرين روز پنج شنبه سرخپوشان با گل محمدي داشت، اعلام شد. خداحافظي‌اي كه خيلي‌ها را شوكه كرد و خيلي‌ها را هم كه انتظار اين تصميم را داشتند نه!
از مدت‌ها قبل زمزمه‌هاي اين خداحافظي شنيده مي‌شد؛ خداحافظي‌اي كه از همان ابتدا هم به اختلاف نظر يحيي و كيا و نيمكت‌نشيني كاپيتان سرخپوشان ارتباط داده مي‌شد، اما گل محمدي، چند مرتبه با بيان اينكه رابطه او با مهدوي كيا فرا‌تر از رابطه يك مربي و بازيكن است، اين مسئله را تكذيب مي‌كرد: « رابطه من و مهدوي‌كيا يك رابطه مستحكم است كه ريشه در سال‌هاي دور دارد و آنچه بين ما است، فراتر از رابطه مربي و بازيكن است. مهدي را همه مي‌شناسند. او بازيكني نيست كه بخواهد به خاطر بازي نكردن يا مسائل ديگر، مشكلي براي تيم ايجاد كند.»
اين را يحيي بعد از قهر كيا در اردوي كرج در بهمن ماه گفت؛ بحثي كه البته همه مي‌دانستند تنها براي آرام كردن جو مطرح شده است. بعد از آن اتفاق، ديگر مسئله جدي صورت نگرفت، چراكه مصدوميت، بهانه خوبي بود تا كيا در واقع از اصل ماجرا و جمع سرخپوشان دور باشد. اما پايان يافتن اين مصدوميت، باز هم مي‌توانست همه چيز را از سر بگيرد اگر كيا قبل از بازي با مس، تصميم خود مبني بر خداحافظي‌اش از فوتبال را به طور علني اعلام نمي‌كرد.
اين تصميم رويانيان را به شدت به واكنش وا داشت. او ابتدا خود را بي‌خبر نشان داد و سپس از بازگرداندن كيا خبر داد و در آخر نيز مدعي شد او را به عنوان مربي در كنار تيم نگه مي‌دارد. هرچند براي اين تصميم، رضايت يحيي و مهدوي‌كيا شرط اول است: «پنج شنبه در تهران نبودم و از خداحافظي كيا بي‌خبر بودم و وقتي رسيدم متوجه شدم. بلافاصله با يحيي تماس گرفتم تا از چند و چون ماجرا با‌خبر شوم. سرمربي تيم موافق جدايي او نيست و مشكلي هم با مهدوي‌كيا ندارد. حتي از حضور او در كنار كادر فني تيم هم استقبال مي‌كند. قطعاً نمي‌گذارم او اين گونه از فوتبال خداحافظي كند.»
علي دوستي، اولين سرمربي كيا اما معتقد است كه او بهترين تصميم را گرفته است و به نوعي از تصميم بازيكن اسبق خود حمايت مي‌كند: « خداحافظي مهدوي‌كيا بهترين تصميم بود. قرار بود او در پايان مسابقات امسال خداحافظي كند، ولي انگار شرايطي پيش آمد كه زودتر اين تصميم را اجرايي كند. من فكر مي‌كنم مهدي بهترين تصميم را گرفت و از امروز تمام فكر خود را معطوف بحث مربيگري خواهد كرد و با اقتدار و قدرت در اين عرصه گام برخواهد داشت. مهدي هميشه تصميمات معقول مي‌گيرد و مطمئنم او قبل از گرفتن اين تصميم با مسئولان، مديران و كادر فني پرسپوليس تعامل كرده و عواقب اين تصميم را در نظر گرفته است.» اما حرف‌هايي كه او بعد از خداحافظي‌اش بيان مي‌كند، نشانگر آن است كه مسئله‌اي خاص او را وا داشته كه قبل از پايان فصل خداحافظي كند: « بعضي وقت‌ها بايد تسليم سرنوشت شد.»جمله‌اي كوتاه كه بيانگر همه چيز است از جمله نارضايتي او از نيمكت‌نشيني: « به هر حال همان‌طور كه گفتم به اين جمع‌بندي رسيدم كه ديگر بازي نكنم، چون كادر فني پرسپوليس به اين نتيجه رسيد كه نمي‌توانم به تيم محبوبم كمكي كنم. نظر يحيي اين بود در شرايطي نيستم كه بتوانم در زمين به پرسپوليس كمك كنم و بهتر است تا پايان فصل در جايي ديگر به پرسپوليس كمك كنم. كادر فني به اين نتيجه رسيد كه نمي‌توانم از نظر فني و بدني كمك كنم. وقتي اين حرف را شنيدم چون دوست نداشتم حاشيه‌اي پيش بيايد، اعلام كردم كه ديگر براي پرسپوليس بازي نمي‌كنم و تنها در فينال جام حذفي بازي مي‌كنم. در تمام لحظاتي كه با پرسپوليس بودم تلاش كردم با تمام وجود براي تيمم بازي كنم، اما وقتي زماني مي‌رسد كه شما نمي‌توانيد كاري انجام دهيد ديگر بايد تسليم سرنوشت شويد.»
خداحافظي‌كيا، «موشك فوتبال ايران» اما فقط در رسانه‌هاي داخلي نبود كه بازتاب داشت و در رسانه‌هاي آلماني هم بازتاب زيادي داشت؛ رسانه‌هاي كشوري كه مهدي سال‌ها در آن فوتبال بازي كرد.
خبرگزاري آلمان در خبري با سر خط «مهدوي كيا، بازيكن سابق بوندس‌ليگا به فوتبالش پايان مي‌دهد» در خصوص تصميم مهدوي‌كيا مبني بر آويختن كفش‌هايش نوشت: «مهدي مهدوي‌كيا به فوتبالش پايان داد. اين بازيكن ۳۵ ساله روز پنج شنبه در گفت‌و‌گويش با خبرگزاري ايسنا اين تصميم را اعلام كرد. مهدوي كيا البته آرزو دارد حضور كوتاهي براي باشگاهش پرسپوليس، در صورت راهيابي به ديدار پاياني جام حذفي ايران داشته باشد تا بتواند از هوادارانش به درستي خداحافظي كند. مهدوي‌كيا در گفت و گويي با مربي باشگاهي خود تصميم گرفت به فوتبالش پايان دهد.» اما يحيي، مربي كه رابطه خود و كيا را فراتر از رابطه يك مربي و بازيكن مي‌خواند و بارها هرگونه اختلافي با اين بازيكن را تكذيب كرده بود، بعد از منتشر شدن خبر خداحافظي مهدي از فوتبال، هيچ واكنشي به تصميم كاپيتان تيمش نشان نداد، خصوصاً كه مهدوي كيا در مصاحبه‌اي كه با خبرگزاري ايسنا انجام داده بود، صراحتاً اعلام كرده بود چون يحيي بر اين باور بود كه او ديگر از نظر بدني و فني نمي‌تواند به تيم كمك كند، تصميم به خداحافظي گرفته است. مسئله‌اي كه در واقع پرده از اختلاف نظرها و نارضايتي‌هاي بين او و يحيي برمي‌داشت. اما حتي بعد از مطرح شدن اين مسئله هم يحيي لب به سخن نگشود و حرفي در اين خصوص نزد تا ابهامات در خصوص اين تصميم، به قوت خود باقي بماند! ابهاماتي كه روزي يحيي به شدت آن را تكذيب مي‌كرد، اما امروز كه يك سوي اين ماجرا از واقعيت‌هاي آن پرده برداشته، سرمربي سرخپوشان برابر آن سكوت كرده است. سكوت محض!

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار