کد خبر: 516569
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
پشتكار دولتي‌ها جواب داد
هادي عسگري
از مدت‌ها پيش و با انتقاد‌هاي فزاينده‌اي كه به ساخت فيلم لاله انجام مي‌شد، به نظر نمي‌رسيد كه ساخت لاله حداقل به اين زودي‌ها كليد نخورد اما سازندگان فيلم يا بهتر است بگوييم سفارش‌دهندگان ساخت «لاله» آنقدر پافشاري كردند تا فيلم را جلوي دوربين بردند. لاله كه مورد حمايت ويژه دفتر رئيس‌جمهور است، پيش از اين قرار بود در مهرماه ساخت آن رسماً آغاز شود، اما فشار‌هايي مانند دخالت كميسيون فرهنگي مجلس باعث شد تا حداقل براي كاستن بار انتقادات، ساخت فيلم به زمان ديگري موكول گردد. 

كميسيون فرهنگي كه جلساتي با رئيس سازمان سينمايي و اسدالله نيك نژاد كارگردان فيلم داشت، ايرادات محتوايي را بر ساخت لاله وارد كرده بود. از جمله ايرادات مهم گرفته شده از سوي كميسيون، اولويت نداشتن داستان لاله است. لاله كه روايت زندگي لاله صديق، قهرمان اتومبيلراني است، در شرايطي قرار است ساخته شود كه در زمينه فيلم‌هاي سينمايي تاكنون هيچ اثر درخور توجهي در تجليل از مقام زنان نام‌آور ايراني، مادران و همسران شهدا و حتي بانوان مخترع و مبتكر ايراني ساخته نشده است. اما در اين ميان استدلال نيك نژاد در مورد نشان دادن زن مدرن ايراني توانست حمايت دولت را با خود همراه كند.
 
لاله كه تاكنون با تغيير و تحولات زيادي در تركيب بازيگران و تيم سازنده همراه بوده، آخرين تغييرش رفتن عليرضا زرين‌دست، مدير فيلمبرداري كار بود. روز گذشته به مناسبت آغاز رسمي فيلمبرداري لاله، كارگردان، تهيه‌كننده و مدير مركز سينماي مستند و تجربي به صورت جداگانه سخناني را بيان كردند. اسد‌الله نيك نژاد در واكنش به انتقادات صورت گرفته از لاله گفت: «لاله» فيلم ساده‌اي است كه آن را كار مي‌كنيم و اين گفتار و نوشته‌ها كار را ملي كرده است كه بيشتر اين اتفاقات از حسادت‌ها و منافع سياسي نشأت گرفته است. پروانه پرتو، تهيه‌كننده لاله نيز گفت: «لاله» براي ما سمبل پشتكار است و مي‌تواند براي همه ما الگو باشد و براي خود من پشتكارم را در حرفه‌ام تداعي مي‌كند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار