کد خبر: 514363
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
متهم كه مرد ۳۱ساله‌اي به نام وحيد است، به اتهام قتل همسرش محاكمه مي‌شود.
به گزارش خبرنگار ما، ۲۱ شهريورماه سال گذشته به مأموران پليس شهرري خبر دادند زن جواني مقابل دادگاه با ضربه چاقو زخمي و راهي بيمارستان شده است. مأموران پليس هم در بيمارستان حاضر شدند و بررسي‌هاي‌شان را آغاز كردند. اولين تحقيقات نشان داد زني ۲۱ساله به نام مهسا در حالي كه با يك ضربه چاقو از سوي شوهرش هدف قرار گرفته بود، به بيمارستان منتقل شده است. پزشكان هم براي نجات او تلاش كردند اما شدت جراحت سبب مرگ او شد.
بنابراين مأموران وحيد را بازداشت كردند. او توضيح داد: من چند سال قبل با مهسا ازدواج كردم و زندگي خوبي داشتيم. ما صاحب دو فرزند بوديم و در زندگي هم مشكلي نداشتيم. تا اينكه همسرم با زني به نام مريم دوست شد و با او رفت و آمد پيدا كرد. مدتي كه از دوستي آنها گذشت، فهميدم شوهرم مريم كه نامش مهدي بود، از مواد‌فروشان شهرري است. به خاطر همين از همسرم خواستم رابطه‌اش را با مريم و خانواده او قطع كند. مطرح شدن اين موضوع باعث شد مريم با من مشاجره كند تا اينكه يك روز همسرم را همراه مهدي ديدم. همانجا به پليس خبر دادم اما مهدي فرار كرد. همسرم را به خانه بردم. بعد هم موضوع را به خانواده‌اش خبر دادم و از آنها خواستم با مهسا حرف بزنند. خانواده او هم با مهسا حرف زدند اما همسرم گفت حاضر نيست رابطه‌اش را با مريم قطع كند. متهم ادامه داد: من از مهدي و همسرم شكايت كردم و مأموران مهدي را دستگير كردند. همان موقع بود كه فهميدم همسرم به مصرف مواد اعتياد پيدا كرده است و هر روز اعتيادش بيشتر مي‌شود.
متهم ادامه داد: روز حادثه همراه همسرم در حال عبور از محل بوديم كه گفت از من بيزار است و دوست ندارد اعتيادش را ترك كند. من هم عصباني شدم و با چاقويي كه همراهم بود، به او ضربه‌اي زدم كه باعث مرگش شد.
وحيد در بازجويي‌هاي بيشتر هم به جرم خودش اقرار كرد و گفت: رابطه همسرم با مريم زندگي من و فرزندانم را تباه كرد. سرانجام تحقيقات پرونده تكميل شد و پرونده براي رسيدگي به دادگاه كيفري استان تهران فرستاده شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار