کد خبر: 513086
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۹
رئیس پلیس راهور استان اردبیل خبر داد

به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، علی مریخی در جلسه ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی در استانداری اظهار داشت: اطمینان می‌دهیم با تعامل و همکاری بیشتر اعضای ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی بتوانیم ترافیک روان و کم حادثه‌ای را شاهد باشیم.
وی از برپایی چادرهای ویژه در نقاط حادثه‌خیز برای ارتقای ایمنی بیشتر خبر داد و گفت: ما امسال نیز به هیچ‌وجه اجازه نخواهیم داد تا اتوبوس‌های شهری و بین شهری در میادین مختلف توقف کرده و اقدام به مسافرگیری کنند.
رئیس پلیس راهور استان اردبیل به فعال بودن دستگاه‌های کنترل نامحسوس در سطح شهر اشاره کرد و یادآور شد: انتظار این است که با گسترش این دوربین‌ها بتوانیم جلوی برخی تخلفات را به سرعت بگیریم.
جوانان هلال احمر ورودی شهرها و فندقلو را پاکسازی می‌کنند
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، در این جلسه همچنین مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل نیز به آغاز طرح نوروزی هلال احمر از ۲۵ اسفند ماه در قالب پایگاه‌های بین شهری و برپایی چادرهای راهنمای مسافر و خیمه‌های نماز اشاره کرد و بیان داشت: پیشنهاد اول ما این است که آغاز طرح به صورت تجمیعی از یک نقطه و در قالب به نمایش گذاشتن توانمندی‌ها به مانند سنوات گذشته باشد.
بهرام غیبی خاطرنشان کرد: ما انتظار داریم جوانان جمعیت هلال احمر که در قالب راهنمایان ملی مسافران شبانه‌روز خدمت‌رسانی می‌کنند تمام بروشورها و امکانات تبلیغی و اطلاع‌رسانی در اختیار آنها قرار گیرد تا این توزیع به صورت تجمیعی و متمرکز صورت گیرد.
وی گفت: در آستانه عید نوروز به همت جوانان پر‌شور جمعیت هلال احمر مصمم هستیم تا ورودی شهرها و منطقه گردشگری فندقلو را پاکسازی کنیم.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار