
علي اصغر خدادادي مهندس ارشد تعمیرات برق بالابرها در این خصوص گفت : وظيفه جرثقيل شماره ۷ شارژ چدن مذاب ارسالي از کوره بلند به ميکسرهاي فولادسازي است و ظرفيت آن ۱۲۵ تن مي باشد. اين جرثقيل يکي از گلوگاههاي توليد در کارخانه محسوب مي شود و توقف آن به طور مستقيم باعث کاهش توليد و ارسال چدن به چدن ريزي مي گردد.
وی گفت: با توجه به فرسوده بودن تجهيزات برقي آن و عدم امکان توقف ، تعميرات اساسي و بهينه سازي و به روز رساني جرثقيل يکي از آرزوهايي محقق نشده ما در سنوات گذشته بود.مهندس خدادادی تصریح کرد: اين امر با همت والاي کارکنان برق بالابرهاي فولادسازي و تدابير خردمندانه و حمايت مجموعه مديريت فولادسازي بدون کوچکترين خللي در امر توليد و همزمان با کار جرثقيل در مدت هفت ماه امکان پذيرشد و به اجرا درآمد.
از اهم فعاليت هاي انجام شده مي توان به موارد ذيل اشاره نمود:
-۱ طراحي و تهيه ۳۸۶ صفحه نقشه هاي الکتريکال جرثقيل۲- ساخت تابلوهاي برق جرثقيل به تعداد۱۲ دستگاه ۳- طراحي و نصب تابلوهاي موقت و برق رساني جهت تخليه اتاق برق به تعداد ۴ تابلو و حدود ۲۰۰۰متر کابل۴- دمونتاژ تابلوهاي داخل اتاق برق ۵- عايقکاري حرارتي و بالابردن IP اتاق برق جرثقيل ۶-مسير سازي و سيني گذاري جهت کابلها به متراژ ۲۰۰متر۷-کابل کشي جهت تابلوهــاي جديد به متراژ ۵۰۰۰متر ۸- سرويس کليه الکتروموتورها و ژنراتورجرثقيل ۹- تعويض کنسولهاي فرمان اپراتور-کاهش توقفات،بالا رفتن ضرايب ايمني تجهيزات،کاهش هزينه هاي تعميراتي و کاهش ولتاژ تجهيزات کابين فرمان به ۲۴ ولت را مي توان از مزاياي اين پروژه نام برد.
خسته نباشید میگم به همه همکاران سخت کوش فولادسازی