
دهه فجر امسال قبل از واگذاری طرحهای مسکن مهر در مراغه به منظور رفع تمام نواقص و مشکلات فنی و اجرایی طرحها در برخی واحدها، مسئولان شهرستان به همراه خانواده چند روزی سکونت خواهند داشت.
منصور صادقیاصل معاون استاندار آذربایجانشرقی در بازدید از طرحهای مسکن مهر مراغه با عنوان کردن خبر فوق گفت: مسکن مهر مراغه با بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی از نظر اجرا و واگذاری خدمات و انشعاب آب، برق و گاز در رتبه نخست استانی قرار دارد.
وی با بیان اینکه با اجرای طرح مسکن مهر در کشور احداث ۵ هزار و ۲۰۰ واحد در مراغه آغاز شده است، افزود: از این تعداد بیش از یک هزار واحد تاکنون واگذار شده و یکهزار و ۸۳۰ واحد نیز همزمان با دهه فجر واگذار میشود.
معاون استاندار آذربایجانشرقی افزود: مسکن مهر مراغه در سه شاخص پیشرفت فیزیکی طرحها، صنعتیسازی و ایجاد امکانات زیربنایی از جمله آب، برق، گاز و مخابرات در بین شهرهای استان رتبه اول را دارد.
فرماندار شهرستان ویژه مراغه در ادامه این بازدید میزان سرمایهگذاری طرحهای مسکن مهر در مراغه را ۹۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: از این میزان ۶۵ میلیارد ریال تسهیلات بانکی است.صادقیاصل افزود: ۹۵ درصد اسکلتبندی و پیسازی طرحهای مسکن مهر در مراغه به پایان رسیده و بیش از ۷۰ درصد باقیمانده نیز در مرحله نازککاری و اتمام عملیات اجرایی است.