کد خبر: 508831
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۱
عضو کمیسیون بودجه و برنامه‌ریزی مجلس:
فارس: احمد امیرآبادی در حاشیه دومین روز از همایش فرصت‌ها و چالش‌های کسب و کار در تجارت الکتریکی که در محل هتل پردیسان مشهد برگزار شد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: در موضوع برق نیازمند فرهنگ‌سازی بیشتر هستیم.

وی ادامه داد: بالا رفتن قیمت‌ها و صرفه‌جویی مصرف‌کنندگان برق تأثیر مقطعی بوده و برای بهینه‌سازی همیشگی باید فرهنگ صرفه‌جویی را نهادینه کنیم.

امیرآبادی با بیان اینکه نیازمند الگوی فرهنگی مصرف هستیم، خاطرنشان کرد: افزایش قیمت در نهایت منجر به استفاده‌های غیرمجاز از برق و عدم پرداخت هزینه‌های آن و دیگر مسائل می‌شود و از همین حیث باید فکری جدی‌تر و کاربردی‌تر درباره این مسئله داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در اصلاح الگوی مصرف و بهینه‌سازی باید تعریف انرژی با عنوان سرمایه ملی نهادینه و سپس در استانداردسازی لوازم برقی بکوشیم.

عضو کمیسیون بودجه و برنامه‌ریزی مجلس شورای اسلامی افزود: مقدار قابل توجهی از هدررفت برق در خطوط انتقال و توزیع صورت می‌گیرد و باید در این بخش چاره‌اندیشی جدی‌تر داشته باشیم.

امیرآبادی بیان کرد: حضور بخش خصوصی برای توسعه انرژی بسیار مؤثر بوده و باید فضا برای عملکرد بخش خصوصی گسترده‌تر و جدی‌تر شود.

وی با اشاره به اینکه باید در قسمت قوانین خرید برق تغییرات لحاظ شود، اضافه کرد: باید قوانین به گونه‌ای تغییر کند که حضور بخش خصوصی بیشتر در این حوزه سمت و سو پیدا کند.

عضو کمیسیون بودجه و برنامه‌ریزی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مردم با حضور مشارکتی خود در قالب تعاونی و شرکت‌های کوچک می‌توانند سبب بهبود شرایط در بخش انرژی شوند.

امیرآبادی ایران را یکی از پیشتازان در بخش سدسازی توصیف کرد و گفت: تکنولوژی ایرانی روزبه‌روز جایگاه خود را در عرصه بین‌المللی استحکام می‌بخشد.

وی با ابراز خرسندی از تعامل ایران با کشورهای همجوار خود در حوزه برق تصریح کرد: کشورهای همجوار تمایل زیادی به برخورداری از برق کشور دارند و باید از این ظرفیت در دسترس به خوبی استفاده کنیم.

امیرآبادی در پایان یادآور شد: با صادرات انرژی می‌توانیم، ذخیره ارزی را بالا ببریم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار