کد خبر: 508574
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۴
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان :
منصور شیشه فروش در همایش ملی تغییر اقلیم و امنیت غذایی افزود: جلوگیری از فعالیت واحد‌های صنعتی در شعاع ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش آلاینده‌های جوی اصفهان است و در حال حاضر واحد‌های صنعتی برای فعالیت در شعاع ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان با ممنوعیت مواجه هستند.
وی بیان داشت: در حال حاضر طرح تأثیر آلودگی هوا و اثرات آن بر سلامت مردم از سوی دانشگاه علوم پزشکی در اصفهان اجرا شده که این طرح ۹۰ درصد پیشرفت داشته است.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان ابراز امیدواری کرد دستاورد‌های این همایش به توسعه استان در بخش‌های مختلف و به ویژه در بخش کشاورزی کمک کند.
وی به اجرای طرح تعطیلی اصفهان در روز‌های پنج‌شنبه از آبان ماه امسال در اصفهان اشاره کرد و ادامه داد: این طرح پس از یک سال و نیم کار کارشناسی در اصفهان اجرا شده و تمام طرح‌های اجرایی در اصفهان در راستای توسعه مباحث زیست محیطی و کاهش آلودگی هوا دارای پشتوانه کارشناسی شده هستند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۲۷۰ روز سالم در اصفهان وجود داشته است و این روز‌ها موفقیت استان را در راستای مقابله با آلاینده‌های جوی نشان می‌دهد.
وی به ضرورت رعایت الزامات زیست محیطی توسط واحد‌های صنعتی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر واحد‌های صنعتی استان اصفهان با رعایت مباحث زیست محیطی در راستای دست‌یابی به صنعت سبز حرکت می‌کنند.
مدیکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان تاکید کرد: نیرو‌گاه‌های اصفهان باید در راستای کاهش آلاینده‌های جوی به جای سوخت مازوت از سوخت گاز استفاده کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار