کد خبر: 508445
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۰:۳۳
با اشاره به احتمال خروج از اتحادیه اروپا؛
ایسنا: به نوشته روزنامه ایندیپندنت، دیوید کامرون، نخست‌وزیر انگیس در سخنرانی خود در لندن گفت: مرام‌نامه حزب محافظه‌کار برای انتخابات سال ۲۰۱۵ میلادی درخواست یک حکم برای انجام مذاکره در خصوص توافق جدید برای انگلیس در اروپا خواهد بود که باعث برگزاری یک همه‌پرسی در نیمه نخست دوره پنج ساله پارلمان کشور می‌شود.

با این حال، دیوید کامرون اعلام کرد که با تمام دل و جان برای ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا هم‌زمان با نزدیک شدن همه‌پرسی فعالیت می‌کند.

وی همچنین به رای‌دهندگان برای این همه‌پرسی هشدار داد، در صورتی که انگلیس تصمیم بگیرد اتحادیه اروپا را ترک کند، این یک سفر بی‌بازگشت خواهد بود.

وی گفت: خروج احتمالی انگلیس از اتحادیه اروپا همانند یک بلیط یکطرفه است که هیچ بازگشتی ندارد.

این اقدام شگفت‌انگیز دیوید کامرون از سوی بسیاری از اعضای حزب محافظه‌کار که نسبت به اتحادیه اروپا نظر خوبی ندارند، مورد استقبال واقع شد، اما حامیان اتحادیه اروپا بیم آن را دارند که کامرون با این کار در خروج از اتحادیه اروپا را باز کند؛ اقدامی که می‌تواند باعث کاهش اشتغال‌زایی و جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی پیش از برگزاری این رفراندوم تاریخی شود.

متحدان نزدیک به کامرون تاکید دارند که نخست وزیر انگلیس شدیدا معتقد است که لندن باید در اتحادیه اروپا بماند .

این متحدان می‌گویند، حتی اگر رهبران اتحادیه اروپا تصمیم نگیرند تا در خصوص یک معاهده جدید برای تحکیم اصلاحات در ناحیه پولی یورو به مذاکره بپردازند، این همه‌پرسی برگزار می‌شود.

کامرون همچنان خواستار مطرح شدن دوباره برخی مسائل اتحادیه اروپا از جمله اشتغال‌زایی، مسائل اجتماعی، جرایم و نظارت و کنترل است. وی بر این موضوع اشاره کرد که تهدید انگلیس در خروج از اتحادیه اروپا باعث خروج تدریجی سایر رهبران اروپایی می‌شود.

وی همچنین برگزاری همه‌پرسی پیش از انتخابات سال ۲۰۱۵ را رد کرد و افزود: چنین رویدادی یک انتخاب نادرست است چرا که شرایط اروپای جدید هنوز مشخص نیست.

نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد، قوانین پیش از انتخابات ارائه می‌شوند و در صورتی که حزب محافظه‌کار پیروز شود، این قوانین سریعا اعلام خواهد شد. بنابراین، همه‌پرسی در نیمه نخست دوره پنج ساله پارلمان برگزار می‌شود.

کامرون افزود: زمان آن رسیده که مردم انگلیس خواسته خودشان را مطرح کنند. زمان آن رسیده که این مساله اروپایی را با سیاست‌های انگلیسی مطرح کنند. من معتقد به چالش کشیدن این موضوع هستم نه آنکه این موضوع دشوار را به حال خود رها کنم.

وی در پاسخ به نگرانی تجار حامی اتحادیه اروپا درباره خروج احتمالی از این اتحادیه گفت: بهتر است که منافع ملی انگلیس در یک اتحادیه اروپایی باز، سازش‌پذیر و قابل انعطاف گنجانده شود.

اد میلیبند، رهبر حزب کارگر نیز عنوان داشت: سخنرانی کامرون به معنای این است که وی یک نخست‌وزیر ضعیف است و بر اساس منافع حزبش فعالیت می‌کند نه با منافع اقتصادی ملتش.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار