
به گزارش جوان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان لرستان ،جعفر بدری در جلسه شورای اداری شهرسپیددشت، افزود: صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت پاک و اقتصادی، ظرفیت های گسترده ای برای رشد و توسعه همه جانبه استان را دارد.
وی اظهار کرد: سرمایه گذاری هدفمند و موثر در این بخش برای ایجاد تاسیسات و خدمات رفاهی موردنیاز در مناطق گردشگری لرستان می تواند فرصت های شغلی مولد و پایداری را ایجاد کرد.
رییس کل دادگستری لرستان با اشاره به مشکل بیکاری در استان، گفت: استفاده از ظرفیت بالای صنعت گردشگری در سطح استان و برنامه ریزی در زمینه جذب گردشگر داخلی و خارجی با کمک دولت و حمایت بخش خصوصی، می تواند این صنعت پاک را به عنوان منبع مناسب رشد و توسعه اقتصادی، تبدیل کند.
وی تصریح کرد: محیط و شرایط بیکاری و نبود درآمد، نقش چشمگیری در بروز و افزایش جرائم دارد و در جوامعی که بیکاری در آنها کمتر است، جرائم و بحران های امنیتی و اجتماعی نیز کمتر مشاهده می شود.
بدری افزود: بسیاری از کشورهای پیشرفته و در حال توسعه، سهم قابل توجهی از درآمد ناخالص ملی خود را از طریق صنعت گردشگری بدست می آورند و میزان زیادی از بودجه سالانه را نیز برای جذب گردشگران اختصاص می دهند.
وی تاکید کرد: لرستان ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد و با وجود امنیت کامل در مناطق توریستی استان ، سرمایه گذاری در زمینه زیر ساختهای این صنعت سود آور، موجب رشد و توسعه اقتصادی استان خواهد شد.
پایان پیام/