
به گزارش جوان از خرم اباد، ابراهیم آقامحمدی در جریان بازدید از فرودگاه خرم آباد در جمع کارکنان این مجموعه با تاکید بر افزایش پروازهای این فرودگاه افزود: امروزه صنعت حمل و نقل از زیرساخت های اصلی توسعه محسوب می شود که در این میان حمل و نقل هوایی با توجه به مزیت های که دارد بسیار مورد توجه است.
وی تصریح کرد: بنا بر آمار ارایه شده ، استقبال از پروازهای فرودگاه خرم آباد مطلوب است و شرکت های هواپیمایی باید برقراری پروازهای منظم در این فرودگاه را در دستور کار خود قرار دهند.
وی اظهار داشت: وجو امکانات و زیرساخت های لازم ، فرودگاه خرم آباد را در رده ۱۶ فرودگاه برتر کشور قرار داده که برقراری پروازهای روزانه و منظم امکان استفاده بهینه از این تجهیزات را فراهم می سازد.
مدیر فرودگاه خرم آباد نیز گفت: هم اکنون سیستم کمک ناوبری پیشرفته ( DVOR) این فرودگاه از محل اعتبارات ارزی شرکت فرودگاههای کشور در حال نصب و راه اندازی است.
اسفندیار کیانی افزود: فرودگاه خرم آباد مشکلی از نظر زیرساختی ندارد و شرایط لازم برای برقراری پروازهای روزانه در این مجموعه فراهم شده است.