کد خبر: 504137
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۰۶:۱۱
آيا دبير جشنواره، كاخ جشنواره را يكپارچه مي‌كند؟
اين جملات مضمون پيغامي در شبكه‌هاي اجتماعي است كه پيش‌بيني‌هاي مثبت درباره سازمان يافتن نحوه ارائه سهميه حضور در جشنواره فيلم فجر را زير و رو مي‌كند. در حالي كه انتظار مي‌رفت سالن‌هاي برج ميلاد در جريان سي و يكمين جشنواره فيلم فجر به سبب حضور دبيري قاطع چون عباسيان عاري از جمعيت افراد متفرقه و غير‌سينمايي باشد اما انتشار اخباري مبني بر نفوذ مافياي سهميه جشنواره فيلم فجر برخي معادلات را بر هم زد.
در سي و يكمين جشنواره فيلم فجر به عنوان مهمترين رويداد سينمايي كشور كه گوي تمام نماي فيلم‌هاي سينماي سال در پيش‌رو است، همچون سال‌هاي گذشته رسانه‌ها و نمايندگانشان را به صرافت تهيه سهميه ورود به برج ميلاد به عنوان كاخ جشنواره مي‌اندازد؛ برج ميلاد مقارن با ايام دهه فجر مقر ديد و بازديدهاي اهالي رسانه و كارشناسان و منتقدان سينما مي‌شود و سينماهايي چون سينما فلسطين نيز كه فيلم‌هاي جشنواره را همزمان به نمايش مي‌گذارند، پذيراي مردم و دوستداران فيلم و سينما مي‌شوند. با اين همه به سبب حضور تخصصي‌تر اهالي رسانه، برگزاري نشست‌هاي تخصصي نقد و بررسي فيلم‌ها و نيز فرش قرمزي كه در ميلاد زير پاي هنرمندان مشهور حوزه سينما و تلويزيون پهن مي‌شود، حضور اين برج همواره كاخ آمال و آرزوي افرادي بوده است كه همچون مردم عادي به تماشاي همزمان فيلم‌ها در سينماهاي پايتخت رضايت نمي‌دهند و با ميانبر زدن از طريق روش‌هايي ناعادلانه و نيز استفاده از روابط، سعي در حضور بي‌چون و چرا در سالن‌هاي سينمايي و پرسه زدن در راهروهاي برج ميلاد دارند. جالب است كه با آمدن محمد‌رضا عباسيان به عنوان دبير سي و يكمين جشنواره فيلم فجر، اميد به خالص و يكپارچه شدن جمعيت سالن‌هاي برج ميلاد بيش از پيش شد. عباسيان، مديرعامل مؤسسه رسانه‌هاي تصويري كه همواره رويكردش نسبت به مسائل محكم و قاطع بوده است، اين بار و در جريان نحوه توزيع سهميه ميان رسانه‌ها نيز ضمن اشاره به هزينه‌بر بودن ارائه خدمات و پذيرايي از جمعيت بالاي ميهمانان جشنواره از كاهش سهميه‌ها و نيز هدفمند كردن نحوه ارائه سهميه‌ها خبر داد تا به اين وسيله تنها نمايندگان رسانه‌هايي به برج ميلاد راه پيدا كنند كه حضورشان در اين رويداد بين‌المللي به توليد محتوا بينجامد و صرفاً به واژه «حضور» فيزيكي منحصر نشود.
با اين منوال پيش بيني مي‌شد كه رسانه‌ها در سال جاري شاهد تغيير و تحولات مثبتي در نحوه دريافت سهميه باشند. هر چند به نظر مي‌رسد كه در اين روزها عوامل سي و يكمين جشنواره فيلم فجر بايد به رسوخ مافياي سهميه در دل اين رويداد سينمايي اعتراف كنند. سايت تحليلي «كافه سينما» از انتشار پيغام پيش فروش سهميه جشنواره فيلم فجر در شبكه‌هاي اجتماعي در حالي خبر داد كه حتي بر اساس گزارش اين سايت، متصدي فروش اين سهميه‌ها اعلام كرده بود كه براي تسهيل امكان حضور علاقه‌مندان سينما در برج ميلاد، كارت‌هاي سهميه را ظرف سه روز آتي با قيمت مناسبي به فروش مي‌رساند.
اگرچه هنوز اعتبار ماهيت اين خبر مشخص نيست، با اين حال اين سؤال به ذهن متبادر مي‌شود كه چگونه يك سايت سينمايي در فاصله يك ماه مانده به آغاز جشنواره فجر سهميه‌هاي جشنواره فيلم فجر را در اختيار گرفته و تعداد اين سهميه‌ها آن قدر بالا بوده است كه اين سايت در حال پيش‌فروش آنها به سبك بازار سياه است. اين خبر در حالي منتشر شد كه سالن‌هاي شلوغ و مملو از جمعيت برج ميلاد در جشنواره سال‌هاي گذشته كه برخي اهالي فعال رسانه را به تماشاي سرپايي فيلم‌ها ناچار مي‌كرد و نيز سالن‌هاي بسيار كوچك نقد و بررسي فيلم‌ها كه عموماً به اشغال افراد متفرقه در‌مي‌آمد و فضاي پوشش را از اهالي رسانه سلب مي‌كرد، از جمله موارد انتقاد اهالي رسانه به عوامل برگزاري جشنواره‌هاي سال‌هاي گذشته بوده است؛ بايد ديد عباسيان كه از همان ابتدا با اعلام موكدانه اخباري چون عدم حضور فيلم‌هاي ضد‌ارزشي در جشنواره سي و يكم قاطعيت خود را ثابت كرد پيش از آغاز اين رويداد مهم، ماهيت مسائل مرتبط با جشنواره را از شر مسائل فراقانوني و تفرقه برانگيز پاك خواهد كرد يا خير.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار