وی با اشاره به اینکه بر اساس گزارش ارائه شده از سوی مدیرکل غله استان البرز مبنی بر کیفیت بالای آرد در سطح استان، تصریح کرد: بر اساس این گزارش گندم وارد شده به استان البرز از نظر کیفیت در ردیف بهترین نوع گندمی است که به این استان تعلق میگیرد، بنابراین آرد تولید شده نیز از کیفیت بالایی برخوردار است. معاون برنامهریزی و اداری و مالی فرماندار کرج با تاکید بر اینکه مقوله استانداردسازی نان از جمله محورهای مورد توجه در این جلسه بود، یادآور شد: استانداردسازی نان از جمله نکاتی بود که در این جلسه از سوی رئیس اتحادیه نانوایان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. آجرلو گفت: علاوه بر بیمه شاغلان در واحدهای خبازی، موضوع آموزش و به روز کردن دستگاههای پخت نان در سطح شهرستان که در گذشته از طریق اعطای تسهیلات به نانوایان انجام میشد، از جمله مواردی مطرح شده در جلسه بود که میتواند در ارتقای کیفیت نان در سطح شهرستان مثمرثمر واقع شود. وی در ادامه سخنان خود به برخی موانع موجود در رابطه با ارتقای کیفیت نان که از سوی اتحادیه نانوایان مطرح شد، پرداخت و گفت: پیگیری موضوع بیمه شاغلان و کارگران فعال در نانواییها، نحوه توزیع عادلانه آرد بین نانواییها با محوریت فرمانداری، سازمان صنعت و معدن و همچنین اداره کل غله، ارائه تسهیلات لازم به نانواییها برای به روز کردن دستگاههای پخت نان، نظارت بر عملکرد نانواییها توسط متولیان امر اتحادیه نانوایان با هدف ارتقای کیفیت نان از جمله مواردی بود که در این جلسه به تصویب رسید. معاون برنامهریزی، اداری و مالی فرماندار کرج در پایان گفت: برای افزایش خدمات ارائه شده توسط اصناف، سیاستهای تشویقی و تنبیهی در دستور کار فرمانداری است.