کد خبر: 503994
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۲
امام جمعه روانسر:
به گزارش خبرنگار جوان، ملا 'عبدالله غفوری' روز دوشنبه در همایش پیشگیری از وقوع جرم كه با موضوع جلوگیری از تخریب اراضی ملی شهرستان روانسر برگزار شد، افزود: توسعه پایدار جوامع انسانی وابسته به صیانت و حفاظت از منابع طبیعی است.
وی ادامه داد: حفظ و صیانت از منابع طبیعی هم در ارزش های اصیل اسلامی و هم در فرهنگ غنی ایرانیان همواره مورد توجه بوده و بر حفظ و نگهداری درخت و درختكاری سفارش بسیار شده است.
ماموستا غفوری با بیان اینكه مردم به عنوان مهمترین متولیان حراست از منابع طبیعی نقش بسزایی را برعهده دارند، گفت: منابع طبیعی یكی از سرمایه‌های ملی است كه باید بخوبی از آن محافظت كرد تا برای نسل‌های آینده پایدار بماند.
امام جمعه روانسر منابع طبیعی را عامل بقای زندگی، طراوت و سرزندگی دانست و افزود: حفظ و حراست از عرصه‌های طبیعی، تنها با مشاركت مردم میسر می‌شود و مردم نباید نقش خود را در این زمینه نادیده بگیرند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار