
محمدرضا رحیمی با بیان اینکه طی یک ماه گذشته جلسات متعددی برای رسیدگی به مشکلات بازنشستگان صندوق فولاد کشور داشتهایم، اظهار داشت: با واگذاری معادن، کارخانهها، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران مسئولیت رسیدگی به امور بازنشستگان صندوق فولاد کشور، به سازمان تامین اجتماعی واگذار شد.
وی افزود: یکی از مشکلات ما در اصفهان مسایل مربوط به بازنشستگان صندوق فولاد کشور بود که در زمانهای مختلف پرداخت حقوق و مزایای آنها با مشکل مواجه میشد.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه تاکید کرد: در ۲۹ آذر سالجاری مصوبه آن به طور رسمی ابلاغ شده و این موضوع خبر خوبی برای تمامی بازنشستگان، مسئولان استان اصفهان، شرکت ذوب آهن و تمامی شرکتهای مرتبط است.
وی گفت: با ابلاغ این مصوبه بازنشستگان صندوق فولاد از بلاتکلیفی چند ساله در آمدند.
رحیمی همچنین از اجرای پروژههای زیست محیطی به خصوص راهاندازی پروژه کک سازی که در آینده نزدیک صورت میگیرد ، ابراز خرسندی کرد.