کد خبر: 502310
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۹
مدیرکل راه و شهرسازی استان یزدخبرداد :
مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد با اشاره به اینکه پروژه های مهم استان یزد در قالب طرح مهر ماندگار با توجه به پایان کار دولت دهم، تا پایان امسال به بهره برداری می رسد ، گفت: هم اکنون در استان یزد ۲۰۴ پروژه استانی و ۹۶ پروژه ملی در دست احداث است.
محمدعلی رضایی در نشست مشترک خود با مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان و خبرنگاران به تشریح پروژه های مهر ماندگار پرداخت و اظهار داشت: تا پایان امسال کنارگذر اردکان - میبد که اکنون از پیشرفت ۹۰ درصدی برخوردارو تقاطع فولاد - کمربندی که نیز آماده بهره‌برداری است، دو هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی، بیمارستان طبس و ... مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه این طرح ‌ها با اعتبار ۷۵ میلیارد تومان در دست اجراست که عمده اعتبار در نظر گرفته شده صرف توسعه و نگهداری راه‌ ها می‌شود. افزود: پروژه راور - دیهوک با ۲۶۵ کیلومتر طول از جمله طرحهای مهم ملی است که در قالب طرح مهر ماندگار با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان احداث و بهره برداری می شود.
رضایی، روکش ۳۰ کیلومتر جاده روستایی، جاده یزد - سورمق، اردکان - چوپانان، روکش آسفالت یزد - طبس و ... را نیز از جمله طرح‌هایی برشمرد که به تازگی در قالب طرح مهر ماندگار قرار گرفته است.
وی در بخش با اشاره به وجود گردنه ‌ها و جاده‌های کوهستانی در استان یزد اظهار داشت: یزد بر خلاف تصور عامه مردم دارای ۱۰ گردنه خطرناک است که در پاییز امسال حداقل چهار بار برف ‌روبی شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد، محورهای مستعد برف در استان یزد را سه هزار و ۲۰۰ کیلومتر اعلام کرد و افزود: این محورها اغلب در فصول پاییز و زمستان دچار یخبندان می‌شوند.
وی یادآور شد: به منظور جلوگیری از حوادث در یخبندان، ۲۵ اکیپ راهداری با دو هزار و ۴۰۰ ماشین به امر بازگشایی جاده در ایام زمستان مشغول هستند.
رضایی درباره نقش جاده در تصادفات اظهار داشت: جاده ها اصولا عامل تصادفات نیستند اما در تصادفات تاثیرگذارند به نحوی که شیب جاده ها در بسیاری موارد سبب انحراف خودرو از جاده و یا واژگونی خودروها شده است. وی افزود: در استان یزد ۴۶ درصد حوادث رانندگی مربوط به واژگونی و انحراف خودروهاست و اگر بتوانیم شیب جاده ها را اصلاح کنیم، تا حد زیادی از تصادفات جلوگیری کرده ایم.
عمر ناوگان حمل و نقل استان یزد ۱۱ سال است
در ادامه مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان یزد طی سخنانی میانگین عمر ناوگان باربری استان یزد را ۱۸ سال اعلام کرد و گفت: البته عمر ناوگان باربری استان دو سال از متوسط کشوری کمتر است اما بسیاری از خودروها باید از رده خارج شوند.
محمدرضا بشیری در مورد سن ناوگان حمل و نقل استان یزد اظهار داشت: بر اساس مصوبه هیئت وزیران، سن مجاز تاکسی و مینی‌ بوس ۱۰ سال، اتوبوس ۱۲ سال، کامیون ۲۰ سال و سواری شخصی ۲۵ سال است.
وی افزود: در ناوگان استان، سن مینی بوسها بالاتر از حدمجاز است اما ناوگان اتوبوسی استان یزد بسیار جوان است.
بشیری، عمر ناوگان حمل و نقل استان یزد را در مجموع ۱۱ سال اعلام کرد و یادآور شد: ناوگان حمل و نقل استان یزد در مجموع جوان است.
وی ادامه داد: اما ناوگان باری استان میانگین سنی ۱۸ساله دارد و با وجود اینکه این امر از حد مجاز دو سال جوانتر است، اما بسیاری از خودروهای آن نیازمند نوسازی است.
بشیری تاکید کرد: نیاز است که بانکها و مسئولان استان در این زمینه ناوگان حمل و نقل استان یزد را همراهی کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۱۸ هزار راننده در بخش حمل و نقل جاده ای استان یزد مشغول به فعالیت هستند، گفت: ۱۴ هزار دستگاه کامیون برای حمل و نقل استان یزد توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.
بشیری از تردد روزانه بیش از ۱۷۵ هزار دستگاه خودرو در محورهای استان یزد خبر داد و افزو د: این امر از شاخصه های مثبت حمل و نقل استان یزد به شمار می رود.
وی همچنین با اشاره به آمار حمل و نقل بار و مسافر در هشت ماه نخست سال جاری، عنوان کرد: در این مدت بیش از ۱۲ میلیون تن کالا از مبدا استان یزد به سایر نقاط کشور حمل شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از افزایش ۱۰ درصدی برخوردار است.
بشیری، میزان جابجایی کالا در سال گذشته را بیش از ۱۷ میلیون تن اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۱۶۲ شرکت در بخش حمل و نقل کالا در سطح استان یزد مشغول به فعالیت هستند.
وی خاطرنشان کرد: استان یزد رتبه هفت حمل و نقل کالا را در سطح کشور داراست و عمده کالاهای حمل شده از مبدا استان یزد سنگ آهن، انواع کاشی، انواع آجر، انواع بلوک، انواع خاک معدنی و ساختمانی، زغال سنگ، نفت و گاز، سیمان و ... است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان یزد همچنین تعداد مسافران جابه‌جا شده در این استان را در مدت یاد شده، بیش از یک میلیون و ۱۵۴ هزار نفر اعلام کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۴۱ شرکت و موسسه با ۷۴۵ دستگاه ناوگان شامل اتوبوس، مینی‌بوس و سواری کرایه در بخش حمل و نقل مسافری استان یزد مشغول به فعالیت هستند.
صدور موافقت اصولی احداث ۲۱ مجتمع بین راهی در استان یزد
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به احداث مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی در استان یزد اظهار داشت: تاکنون ۲۱ موافقت اصولی برای احداث مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی در محورهای مواصلاتی استان یزد صادر شده که از این تعداد هشت واحد در دست احداث است.
بشیری یادآور شد: در سال گذشته ۱۰ موافقت اصولی و در هشت ماه نخستن سال جاری نیز شش موافقت اصولی برای احداث مجتمع بین راهی توسط اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان یزد صادر شده است.
وی احداث این مجتمع ها را دارای پیشرفتهای قابل توجه دانست و افزود: تعدادی از این مجتمع ها تا پایان سال جاری مورد بهره برداری قرار می گیرد.
بشیری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: از سال ۱۳۸۹ تاکنون به منظور کنترل ترافیک جاده‌های استان یزد، ۱۰ دستگاه دوربین نظارت تصویری و ۱۰ دستگاه دوربین پیشرفته ثبت سرعت در محورهای مواصلاتی استان یزد نصب شده است.
وی افزود: همچنین به منظور کنترل رفتار ترافیکی و برآورد میزان تردد، ۵۰ دستگاه ترافیک شمار الکترونیکی در سطح محورهای استان یزد نصب شده است.
این نشست به همت روابط عمومی استانداری یزد برگزار شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار