کد خبر: 502210
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۱
دبیر ستاد دائمی تسهیلات سفر آذربایجان شرقی اعلام کرد

تراب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: از سال ۸۹ تاکنون، با توجه به اهمیت صنعت گردشگری و ظرفیت‌های بالای آن، نزدیک به ۳۰ مورد پژوهش در این حوزه در آذربایجان‌شرقی انجام شده است.
وی در تشریح پژوهش‌های سال‌جاری افزود: مطالعات طرح تفصیلی «گردشگری شمال، جنوب، جنوب شرق و جنوب غرب استان» هم اکنون در دست اجراست که در این مطالعات اولویت‌های سرمایه گذاری در این محدوده های جغرافیایی بررسی و برآورد می‌شوند.
محمدی ادامه داد: مطالعات طرح جامع مناطق نمونه گردشگری پیام مرند، بندر رحمانلو، حاشیه سد قلعه چای عجب شیر، سواحل رود ارس، جلفا و شهر نمونه گردشگری حاشیه سد شهید مدنی، دیگر پژوهش در دست اجرای سال جاری است.
عضو شورای مشورتی گردشگری کشور یادآور شد: این پژوهش مناطق نمونه گردشگری، به کارفرمایی سرمایه‌گذاران این مناطق و با نظارت علمی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی در دست کار قرار دارد.
محمدی «بررسی نقش صنعت گردشگری داخلی در تحکیم وفاق ملی و ارتقای امنیت ملی» با مطالعه موردی شهر تبریز، را دیگر پژوهشی عنوان کرد که در سال جاری در دستور کار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قرار دارد.
وی با بیان اینکه این پژوهش توسط یکی از اساتید برجسته دانشگاه تبریز در حال اجراست، افزود: نتایج اولیه این پژوهش در قالب ۴۰۰ پرسشنامه تکمیل شده و هم اکنون در مرحله استخراج نتایج و اطلاعات آن قرار دارد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ضمن گرامیداشت هفته پژوهش یادآور شد: با توجه به اهمیت پژوهش در تمامی حوزه های کاری این سازمان به ویژه گردشگری، طبق برآوردهای اولیه، در سال‌جاری بیش از ۵۵۰ میلیون تومان برای اجرای این طرح های مطالعاتی هزینه در نظر گرفته شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار