فارس: وزیر خارجه آلمان در تماس تلفنی با همتای ایرانی خود از تعرض به سفارت جمهوری اسلامی در برلین ابراز تأسف کرد.
«گیدئو وستروله» وزیر امور خارجه آلمان چهارشنبه شب در تماس تلفنی با «علیاکبر صالحی» وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: به عنوان وزیر امور خارجه و از طرف دولت آلمان به طور رسمی از حادثه تعرض به سفارت جمهوری اسلامی ایران در برلین ابراز تأسف کرده و این اقدام را به شدت محکوم میکنیم.
وزیر خارجه آلمان افزود: عدهای در این حادثه دستگیر شدهاند که محاکمه خواهند شد.
وستروله تأکید کرد: دولت آلمان حفاظت از سفارت و سرکنسولگریهای ایران در آلمان را وظیفه خود دانسته و اجازه نخواهد داد این حادثه تکرار شود.
صالحی در این گفتوگوی تلفنی با تاسف بار خواندن تعرض عدهای به سفارت جمهوری اسلامی ایران در برلین بیان داشت: انتظار ما از دولت و پلیس آلمان این بود که با توجه به هشدارهای قبلی سفارت از وقوع چنین حادثهای جلوگیری کرده و وظیفه خود را به خوبی انجام میداد.
وزیر خارجه کشورمان همچنین خواستار رسیدگی جدی به این مسئله و محاکمه عوامل دخیل در این اقدام زشت شد.