کد خبر: 496565
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۲

علیرضا روستایی با بیان اینکه تاکنون خسارت چندانی به علت بارندگی‌های اخیر گزارش نشده است، اظهار کرد: میزان بارش باران روز گذشته در شهرستان فریدن ۵۲ میلی‌متر گزارش شده است.
وی بارش سال گذشته درمدت مشابه را ۴۷ میلی‌متر اعلام داشت و افزود: در سال آبی جاری میزان بارش باران در فریدن ۷۲میلی‌متر بوده که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته ۲۵ میلی‌متر افزایش یافته است.
دبیرشورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان فریدن تاکید کرد: راه‌های اصلی این شهرستان همگی باز هستند و فقط به دلیل بارش باران احتمال لغزندگی خودروها وجود دارد که لازم است که رانندگان نکات ایمنی را در این زمینه رعایت کنند.
وی اضافه کرد: آب حاصل از بارش باران به صورت روان‌آب و از طریق رودخانه‌های پلاسجان و قم‌رود به سمت سد زاینده‌رود و سد گلپایگان سرازیر می‌شود.
روستایی تصریح کرد: با توجه به اینکه منبع آب فریدن از بارش برف تأمین می‌شود، امیدواریم با دعاهای مردم استمرار بارندگی چهره خشک این شهرستان را دگرگون کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار