کد خبر: 496472
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۱
فارس: «دایان فاینستاین» رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا اعلام کرد که «دیوید پترائوس» رئیس سابق سازمان سیا به منظور ادای پاره‌ای از توضیحات در جلسه بررسی حادثه حمله ۱۱ سپتامبر به کنسولگری آمریکا در بنغازی لیبی، به مجلس سنا فراخوانده شده است.

وی با اشاره به لزوم حضور پترائوس در این جلسه افزود همچنین قرار است که جزئیات سفر پترائوس به لیبی که چند هفته پیش از استعفای وی انجام شده نیز در اختیار مجلس سنا قرار بگیرد.

فاینستاین تصریح کرد که با وجود درخواست‌های رهبران سنا، گزارش سفر پترائوس به لیبی در اختیار آنها قرار نگرفته که این موضوع غیر قابل قبول است.

بنا بر این گزارش، مجالس نمایندگان و سنای آمریکا طی هفته جاری جلسات متعددی را برای بررسی حادثه حمله به کنسولگری آمریکا در بنغازی برگزار می‌کنند.

این در حالی است که پترائوس چندی پیش به دلیل رابطه غیراخلاقی با بیوگرافی‌نویس خود از سمت ریاست سازمان سیا استعفا کرده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار