کد خبر: 495716
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۱ - ۰۶:۱۱
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در افتتاحيه هفته كتاب:

به گزارش«جوان»، مراسم افتتاحيه بيستمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، صبح ديروز در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد. در اين مراسم كه با حضور دكتر سيد محمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، علي اسماعيلي سرپرست معاونت فرهنگي و جمعي از نويسندگان، مترجمين و دست اندركاران صنعت نشر كشور انجام شد، ضمن تشريح برنامه‌هاي هفته كتاب، از فعالان برگزيده حوزه كتاب و نشر كشور تقدير به عمل آمد.
سيد محمد حسيني، با ابراز اميدواري از گسترش مطالعه و كتابخواني گفت: هرچه آگاهي مردم بيشتر شود، نظام از مصونيت بالاتري برخوردار خواهد شد.
حسيني با اشاره به فعاليت‌هاي فرهنگي كه از ابتداي سال در زمينه كتاب و كتابخواني انجام مي‌شود، گفت: شعار امروز كتاب، قرآن، ولايتمداري و فرهنگ عاشورايي است. همواره در كنار كتاب بايد به قرآن اشاره كنيم، زيرا قرآن كتاب زندگي است و امروز روز نزول آيات سوره هل ‌اتاك در وصف اهل‌بيت است.
وزير ارشاد با تأكيد بر اينكه براساس منويات رهبر انقلاب اقدامات خوبي در حال اجراست، به ميزان افزايش كتاب، كتابفروشي اشاره كرد و ابراز داشت: اميدواريم دسترسي همگاني به كتاب روز به روز بهتر شود.
ما هم در وزارت ارشاد با خريد كتاب قصد حمايت از ناشران و نويسندگان را داريم و خلاصه ثمره آن بايد افزايش مطالعه در كشور باشد. البته ميزان مطالعه در ايران در قياس با كشورهاي همسايه و جهان اسلام در مقام خوبي قرار دارد اما در قياس با ژاپن همچنان فاصله داريم ولي معنايش اين نيست كه ما درجا مي‌زنيم بلكه روز به روز ميزان رشد، آگاهي و مطالعه افزون مي‌شود.
وي، با بيان برخي از مشكلات پيش آمده در حوزه نشر، از جمله موضوع كاغذ، از دشمني غرب با ايران گفت و افزود: برخي معتقد بودند با انتخابات مجدد در امريكا و برگزيده شدن اوباما، تحريم‌ها برطرف مي‌شود اما سوغات جديد اين انتخابات، تحريم وزارت ارشاد و ارتباطات است، چون ما هيئت نظارت بر نشريات در كشور داريم و اعتقادي به آن آزادي غربي نداريم و در اين مسير توهين به پيامبر را در راستاي آزادي برنمي‌تابيم، به اسم آزادي در كشور اسلامي اجازه نخواهيم داد كه مسائل اعتقادي زير پا نهاده شود. اگر آنها تصور كنند با تحريم از اصول خود دست برخواهيم داشت، اشتباه مي‌كنند و اين گونه نخواهد بود.
در ابتداي اين مراسم اسماعيلي سرپرست معاونت فرهنگي وزارت ارشاد، گزارشي را از برنامه‌هاي پيش‌بيني شده براي هفته كتاب ارائه كرد.
اسماعيلي با اشاره به تشكيل ستاد برگزاري هفته كتاب گفت: در اين هفته ۱۵۰۰ برنامه به صورت همزمان در كشور اجرا خواهد شد.
وي ادامه داد: ۱۰۰ نمايشگاه در ۱۰۰ كارخانه، تجليل از خادمين نشر در دو بخش فني و علمي، برگزاري روز كتاب و كتابخواني در ۲۴ آبان همراه با طرح اهداي كتاب، تجهيز ۲ فروشگاه و نمايشگاه در شهر نجف اشرف، نشست تخصص محكوميت توهين به پيامبر(ص) با حضور اقليت‌هاي ديني، برگزاري مراسم كتاب سال دانشجويي، برگزاري جشنواره كتاب برتر، برپايي ۱۰ هزار نمايشگاه نمادين در ۱۰ هزار مسجد و محل نماز جمعه و ۵۰ هزار نمايشگاه كتاب در ۵۰ هزار آموزشگاه از جمله اين برنامه‌هاست. لازم به ذكر است، در پايان اين مراسم از جمعي از فعالان حوزه كتاب و نشر تجليل به عمل آمد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار