کد خبر: 495384
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۳
بر اساس نیاز‌سنجی‌های صورت گرفته
به گزارش جوان از تویسرکان، بهرام هاشمی امروز در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری در سالن اجتماعات ولایت فرمانداری شهرستان از امکان‌سنجی ۴۲ خوشه صنعتی کشوری در استان خبر داد و افزود: از این مجموعه خوشه‌ شناسایی شده ۲۷ فقره دارای پرسش‌نامه، ۱۵ خوشه امکان‌سنجی شده و چهار خوشه مصوبه گرفتند.
وی افزود: از چهار خوشه مصوبه شده خوشه مبل و منبت شهرستان تویسرکان شناسایی و وارد برنامه عملیاتی شده است.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی همدان با تأکید بر اینکه خوشه‌های صنعتی، صنایع کوچک و متوسط در پیشرفت و رشد روزافزون اقتصاد و اشتغالزایی کارکرد بالای دارد، افزود: با توجه به اینکه درصد زیادی از کارخانه‌های صنعتی همدان را صنایع کوچک و متوسط دربر می‌گیرد همه دستگاه‌های عامل باید به منظور توسعه و ارتقای فعالیت مثبت خوشه‌های صنعتی مساعدت داشته باشند.
وی بیان کرد: فرصت‌های نظیر تورهای صنعتی داخلی و خارجی، آموزش، بازدید از نمایشگاه و برنامه‌های مختلف دیگر با صرف کمترین بودجه با همکاری دو سویه صاحبان صنایع و این شرکت در راستای پیشبرد فرایند حرکت چرخه صنعت و کسب تجارب فعالان این عرصه ایجاد شده است.
هاشمی گفت: طراحی و برنامه‌ریزی پنج دوره آموزشی تخصصی برای فعالان خوشه‌های مبل و منبت با حضور مشاوران و استادان متخصص، مجرب و فعال در این حوزه کاری انجام و در ماه‌های آینده برگزار می‌شود.
وی از اجرای نخستین دوره آموزشی در برای خوشه مبل و منبت تویسرکان با هدف به روز شدن اطلاعات خبر داد و افزود: دوره آموزشی در بخش‌های رویه‌کوبی، رنگ‌کاری، طراحی و آشنایی با سبک‌های طراحی، جلوگیری از کپی، طراحی و ایده‌پردازی در مبل و گرته‌برداری در طراحی مبلمان برگزار خواهد شد.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی همدان با اشاره به اینکه ۲۷ دوره آموزش مهارت و مدیریت کارآفرینی و ۱۲ دوره در مباحث برند و بازاریابی به صورت رایگان برای فعالان عرصه صنعت برگزار شده است، تأکید کرد: این شرکت با سرمایه‌گذاری ۷۰ درصدی در بخش‌های هزینه‌ و امکانات در یک برنامه منسجم با به‌کارگیری کارشناسان صاحب‌نطر زمینه توسعه و ارتقای همه‌جانبه را برای صنعتگران فراهم می‌آورد و مشکلی ندارد تنها مسئله در این خصوص استقبال نکردن فعالان در این حوزه است.
وی همکاری دانشگاه‌های شهرستان تویسرکان را برای ارائه پایان‌نامه دانشجویی در خصوص مشکلات واحدها و شهرک‌های صنعتی در مقاطع تحصیلی فوق‌ لیسانس و دکترا با حمایت صندوق ضمانت شهرک‌های صنعتی را خواستار شد.
هاشمی با اشاره به پیشتاز بودن صندوق ضمانت استان همدان از استان‌های صنعتی کشور گفت: استان همدان در جذب ضمانتنامه‌ هم‌اکنون از استان‌های برتر کشور به شمار می‌رود.
وی اضافه کرد: هفت طرح در این بخش ‌از شهرستان تویسرکان به صندوق ضمانت همدان ارسال شده و دو طرح با حمایت این صندوق ضمانتنامه گرفته است.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی همدان در بخسی دیگر از سخنانش در خصوص کمک‌های فنی و اعتباری گفت: صندوق در سه گزینه طرح‌های صنعتی دارای جواز تأسیس با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، طرح‌های پروانه‌دار در مبحث سرمایه در گردش و طرح و توسعه تخفیف می‌دهد.
وی از امکان‌سنجی۲۲۷ طرح استان همدان از سال ۷۲ با اولویت‌بندی به وزارتخانه مربوطه خبر داد و افزود: از مجموع طرح‌های ارسالی ۹۵ فقره به عنوان طرح ملی مصوب شده است.
هاشمی با تأکید بر اینکه بر اساس نیاز‌سنجی‌های به عمل آمده تکمیل طرح‌‌های نیمه‌کاره و راکد استان نیازمند ۲۶ میلیارد تومان است، تصریح کرد: از اعتبار مورد نیاز مبلغ ۱۲ میلیارد تومان را دولت پرداخت می‌کند.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان در پایان سخنان خود بیان کرد: معرفی ۱۲ طرح مهر ماندگار استان همدان به تهران با هزینه ۱۰ میلیارد تومان به تفکیک برای هر طرح که مبلغ فوق از سوی دولت به طور مستقیم پرداخت می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار