کد خبر: 494348
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۳
نوزدهمين بهار مطبوعات و خبرگزاري‌ها/54
بهنام احمدپور مباركه مدير شبكه راديويي جوان در پاسخ به اين سوال كه با توجه به فعاليت شبكه هاي ماهواره و اينترنت، راديو جوان چه برنامه هايي براي مقابله با اين هجمه ها دارد، اظهارداشت: اگر ما تعريف درستي از حوزه كاري خودمان و رقيبانمان را بشناسيم و بر اساس آن برنامه ريزي هايي را ترتيب دهيم مي‌توانيم در فضاي رسانه اي امروز ادامه حيات راديو جوان را تضمين كنيم.

وي تصريح كرد: اين روزها راديو جوان سعي مي كنند از مزاياي منحصر به فردي كه از آن برخورد دار است كه يكي از ان جامعه خاص مخاطبش است حداكثر بهره برداري را انجام دهد.
 
احمدپور با اشاره به اينكه پتانسيل و ظرفيت خوبي در راديو جوان وجود دارد، ادامه داد: برنامه هاي تعاملي مختلف و حضور فعال راديو و برنامه سازي هاي متفاوت از ترفندهاي حرفه اي بوده است كه ما به كار گرفته ايم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار