کد خبر: 492437
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۸
مدير جهاد كشاورزي نايين:

احمدرضا باقريان در حاشيه دیدار جمعی از فرماندهان مهندسی رزمی جهاد سازندگی استان با چند تن جهادگران دوران دفاع مقدس و خانواده آنان ، با شاره به اینکه جهادگران همان سنگرسازان بی‌سنگر بی‌دعا هستند، اظهار داشت: در این دیدارها خاطرات دوران دفاع مقدس توسط سنگر سازان بیان شد و رزمندگان و جهادگران قديمي مسائل ومشکلات خود را بيان كردند.
وي افزود: جهادگران همان سنگرسازان بی سنگر از ارکان مهم جنگ بودند که خدمات شایان و وصف نشدنی را در جبهه ها عرضه داشتند.
مدير جهاد كشاورزي نايين خاطرنشان كرد: نهاد جهاد سازندگي براي رفع محروميت در اوایل انقلاب به فرمان امام خمینی(ره) بنيان‌گذاري شد و خدمات شايسته‌اي را به جامعه محروم به ويژه كشاورزان به انجام رساند که با آغاز جنگ تحميلي اين عزيزان به طور ويژه وارد عرصه دفاع مقدس شدند، در قالب فعاليت‌هاي مهندسي جنگ نسبت به ساخت سنگر، خاكريز و راهی ويژه براي عبور رزمندگان به صورت خارق العاده فعاليت كردند.
وي تصریح کرد: جهادگران این مردان بی ادعا در گذشته موفق شدند برگ افتخاري را از سوي رهبر انقلاب با عنوان سنگرساز بي‌سنگر دريافت كنند و امروز در عرصه‌هاي مختلف نيز خدمات شايسته‌اي را به انجام برسانند و هميشه مورد افتخار هستند.
باقريان با اشاره به لقب سنگر سازان بی سنگر خاطرنشان ساخت: نیروهای جهاد سازندگی قبل از عملیات و قبل از نیروهای رزمی، وارد منطقه عملیاتی می‌شدند و به ساخت سنگر و هموار کردن زمین می‌پرداختند که به همین خاطر امام خمینی(ره) لقب سنگرسازان بی سنگر را به آنها اعطا کرد.
وي بیان داشت: در طی ۸ سال جنگ تحمیلی ما توانستیم ۱۲۰۰نفر نیرو به جبهه اعزام کنیم که در قسمت‌های مختلف از جمله در واحدهای راهسازی، سنگرسازی و پل سازی مشغول به کار بودند که هر کدام از این کارها نقش به سزایی در پیروزی رزمندگان اسلام داشت و بسیاری از جهادگران در همین راه به شهادت رسیدند که یادشان را گرامی می‌داریم.
مدير جهاد نايين به شهدای جهاد سازندگی این شهرستان اشاره کرد و تصریح کرد: شهید رحیمی، شهید فرخ و شهید ابراهیمی از جمله شهدای جهاد سازندگی در دوران جنگ تحمیلی از شهرستان نایین هستند.
وي افزود: در زمان جنگ از ۲۱۵ کامیون اجناس جمع آوری شده کمک‌های مردمی، تعداد ۷۵ دستگاه کمپرسی در امر جاده سازی و سایر امور، و تعداد ۴۵ نفر از نیروها به منظور آموزش به جبهه‌ها اعزام و معرفی شدند و از دیگر فعالیت‌های این ستاد، تشکیل گردان‌های عمار یاسر در منطقه خلیج فارس و اعزام نیرو در قالب گردان‌های انصارالحسین(ع) بوده است .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار