ایرنا: محمدباقر علایی گفت: بیش از ۳۵ هزار تن از زباله های شهری به صورت سنتی دفن می شود و تنها ۱۵ هزار تن آن مدیریت می شود. وی اظهار داشت: مدیریت پسماند، پردازش زباله در محل جمع آوری به صورت خشک و تر و انجام فرآیند ویژه برای هر دو بخش را شامل می شود.
وی با اشاره به برگزاری همایش بین المللی مدیریت پسماند، بازیافت و بیومس در آبان ماه امسال، خاطرنشان کرد: اصلاح قانون و آیین نامه های اجرایی با توجه به ارتباط این همایش با فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی، می تواند از نتایج اثرگذارهمایش باشد.
به نقل از ایرنا، علایی با اشاره به برگزاری سه همایش در استان های البرز، خوزستان و مرکزی، افزود: همایش مدیریت پسماند، بازیافت و بیومس استان سمنان نیز روز ۱۶ آبان ماه برگزار می شود تا همایش بین المللی از نتایج علمی این همایش بهره مند شود.
دبیر اجرایی دومین همایش و نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند، بازیافت و بیومس گفت: فعالیت در زمینه مدیریت پسماند و بازیافت آن دو سال است که از طریق این همایش در کشور پیگیری می شود و نیازمند توجه نهادها و سازمان های اجرایی، خصوصا شهرداری ها به نتایج آن است