کد خبر: 490598
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۸
رییس دانشكده خبر :

قاسم فرج اللهی افزود: زمانی دانشكده خبر در اصفهان به طور رسمی راه اندازی خواهد شد كه فضایی مناسب و مورد تایید دانشگاه جامع علمی كاربردی به طور مكتوب به ما اعلام و ابلاغ شود.
وی با اشاره به اینكه تاكنون چنین اتفاقی نیفتاده است، تصریح كرد: همین موضوع باعث شده تا پذیرش دانشجو برای این دانشگاه در مهرماه امسال به تاخیر بیفتد.
رییس دانشكده خبر تاكید كرد: اگر تا نیمه آبان امسال ساختمانی برای دانشكده خبر اصفهان مورد تایید قرار گیرد، می توانیم برای ترم بهمن پذیرش دانشجو داشته باشیم.
فرج اللهی با تاكید بر تلاش مسئولان استان اصفهان بمنظور راه اندازی دانشكده خبر گفت: در ماه های نخست امسال فقط دو ساختمان و یك زمین برای دانشكده خبر اصفهان از سوی استانداری اصفهان معرفی شد كه هیچیك مورد تایید نماینده دانشگاه جامع علمی كاربردی قرار نگرفت.
وی توضیح داد: یك ساختمان استیجاری و یك زمین بمنظور ساخت و ساز در شهر گز و خارج از شهر اصفهان معرفی و مورد بازدید قرار گرفت و دیگری یك مدرسه قدیمی وقفی در مركز اصفهان به صورت شفاهی به دانشگاه علمی كاربردی معرفی شد كه نیاز به هزینه زیادی برای بازسازی داشت و هر دو ساختمان مورد تایید نماینده دانشگاه جامع علمی و كاربردی قرار نگرفت.
رییس دانشكده خبر اظهار كردد: بر اساس توافقنامه تاسیس دانشكده خبر، ساختمان این دانشكده باید داخل شهر اصفهان باشد.
وی با بیان اینكه ساختمان دانشكده خبر نباید استیجاری باشد، گفت: هر ساختمانی كه برای این دانشكده در نظر گرفته می شود باید بر اساس استانداردهای دانشگاه جامع علمی كاربردی و مورد تایید مسئولین این دانشگاه باشد.
فرج اللهی گفت: هرگاه ساختمانی مورد تایید مسئولین دانشگاه علمی كاربردی به طور مكتوب به ما اعلام شود، بلافاصله اقدام به تعریف رشته ها و اخذ مجوزهای لازم كرده و این دانشكده را در اصفهان افتتاح می كنیم.
وی تصریح كرد:استانداری اصفهان قبول كرده است كه با افتتاح دانشكده خبر ، تجهیزات آموزشی، نرم افزاری، سخت افزاری و پرسنل را در اختیار این دانشكده قرار دهد تا ما بتوانیم دانشجو گرفته و درآمدزایی داشته باشیم.
به گفته فرج اللهی، در دو سال اول راه اندازی دانشكده خبر رشته های مختلف پودمانی كاردانی و كارشناسی ارایه خواهد شد تا دانشگاه از نظر هزینه و درآمد برابری كند و هزینه هایی كه استانداری تقبل كرده از دوش آن برداشته شود.
رییس دانشكده خبر با اشاره به اینكه در سال آینده انتخابات ریاست جمهوری را در پیش رو داریم، گفت: بهتر است هرچه سریعتر كار دانشكده خبر اصفهان به نتیجه برسد تا روند حركت آن در جریان احتمالی تغییر مسئولین، كند یا متوقف نشود.
وی با تاكید بر اینكه روحیه همگرایی و هم افزایی در تاسیس دانشكده خبر اصفهان لازم است، افزود: اگر وعده های داده شده درباره دانشكده خبر تحقق نیابد مهم نیست كه مقصر كیست بلكه یك كم كاری برای تمام دستگاههای ذیربط محسوب می شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان روز گذشته درنشست با خبرنگاران استان اصفهان درباره راه اندازی دانشكده خبر این استان گفت: تاكنون حداقل شش مكان مناسب برای راه اندازی این دانشكده در استان به متولیان معرفی شده كه مورد قبول واقع نشده است.
محمد مهدی اسماعیلی افزود: هم اكنون یك ساختمان از حوزه جهاد كشاورزی برای این منظور معرفی شده كه مسوولان دانشگاه جامع علمی كاربردی آن را تایید كرده اند و منتظر نمایندگان دانشكده خبر هستیم.
رییس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان اصفهان نیز در این باره گفت: تا كنون فقط دو ساختمان از سوی استانداری برای دانشكده خبر به ما معرفی شده است كه با استانداردهای این دانشگاه تطبیق نداشت و مورد تایید قرار نگرفت.
منصور شریعتی افزود: از معرفی ساختمان جدید برای دانشكده خبر اصفهان بی اطلاع هستیم.
دانشكده خبر وابسته به سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و در چارچوب ضوابط، قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه جامع علمی كاربردی، با هدف تربیت نیروی انسانی مورد نیاز رسانه ها در سال ۷۶ راه اندازی شد وهم اینك دانشكده خبر تهران، در مشهد، اهواز، میبد، شیراز و اردبیل شعبه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار