
به گزارش خبرنگار جوان از كرمانشاه آیت الله شيخ مصطفی علما در مراسم صبحگاه مشترک نيروهاي نظامي و انتظامي كه به مناسبت هفته ناجا برگزار شد با تبريك اين هفته به همه حافظان نظم و امنیت، افزود: زندگی تمام انسانها در سایه امنیت است، تمام برنامهریزیها اعم از فرهنگي،اقتصادی، سياسي، خدماتی، کشاورزی و غیره اگر بخواهد موفق باشد و شکل اجرایی به خود بگیرد تنها در سایه امنیت امكان پذير است و امنیت از نان شب هم براي جامعه واجبتر است.
وی ادامه داد: نیروی انتظامی با تلاش شبانه روزی خود میکوشد و کارنامه درخشانی هم در دست دارد در مرحله اول اعتماد مردم را جلب كند و در مراحل بعد حافظ نظم و امنیت عمومي جامعه باشد که خود مردم آن را به وجود آوردهاند.
آيت الله علما تصريح كرد: تفاوتی که نیروی انتظامی با سایر نیروهای مسلح دارد این است که پلیس شب و روز در بین مردم است، با مردم سرو کار دارد و فعاليتهايش با مردم عجین شده است و ميتوان گفت پلیس در کنار مردم و مردم در کنار پلیس قرار دارد.
رئيس شوراي فرهنگ عمومي استان كرمانشاه با اشاره به مجاهدت هاي نيروي انتظامي و لزوم قدرشناسي از آن افزود: نیروی انتظامی چشم مردم، چشم نظام و چشم جامعه است و از سويي هم حرکات و رفتار پلیس به طور دقیق از سوي مردم مورد رصد مستمر قرار میگیرد از اين رو بايد بیش از گذشته در راه خدمت به مردم فعال و كوشا باشد.
نماينده مقام معظم رهبري در استان درپايان خواهان توجه به كيفيبخشي هرچه بيشتر خدمات ارائه شده از سوي نيروي انتظامي به مردم شد.