کد خبر: 488988
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۰۶:۵۶
3 ماه كابوس‌وار در دخمه آدم‌ربايان
به گزارش خبرنگار ما، نوزدهم تير ماه مردي مأموران كلانتري ۱۳۴ شهرك قدس را از ناپديد شدن پسرش با‌خبر كرد. او گفت پسرم نادر ـ ۲۸ ساله ساعت يك بعدازظهر ديروز با خودروي هيونداي مشكي رنگي از خانه‌اش در سعادت آباد خارج شده و تا به امروز خبري از او نداريم. با اعلام اين خبر به دستور قاضي هاشميان از شعبه اول دادياري دادسراي امور جنايي، پرونده با موضوع فقداني در اختيار پايگاه دوم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.
پدر نادر به كارآگاهان گفت: روز گذشته من در شمال بودم هرچه با تلفن نادر تماس گرفتم، جوابم را نداد. من كه نگران شده بودم خودم را به تهران رساندم. با يكي از دوستان نزديك او تماس گرفتم كه او هم گفت آخرين بار هجدهم تير با او صحبت كرده است و بعد از آن خبري از او ندارد. كارآگاهان در بازرسي از خانه نادر متوجه شدند تمام اموال با ارزش، پول، ارز و طلاهاي او هم سرقت شده است.
با توجه به وضعيت مالي اين پدر و پسر و ناپديد شدن نادر فرضيه آدم‌ربايي قوت گرفت و پرونده‌اي با موضوع آدم‌ربايي تشكيل و اين بار در اختيار اداره يازدهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت. تحقيقات ادامه داشت تا اينكه پدر نادر يازدهم مرداد به اداره يازدهم رفت و نامه‌اي را كه فردي ناشناس آن را به حراست كارخانه‌اش تحويل داده بود، به كارآگاهان نشان داد و گفت آدم‌ربايان مرا تهديد كرده‌اند كه اگر موضوع را به پليس خبر بدهم، پسرم را به طرز وحشتناكي به قتل مي‌رسانند. آنها ۵/۱ ميليون يورو هم از من خواسته‌اند. آدم‌ربايان در اين نامه به پدر نادر هشدار داده بودند در صورتي كه در هر مرحله‌اي متوجه دخالت پليس شويم، از اتفاق وحشتناكي كه در انتظار پسر شماست به عنوان درس عبرت براي خانواده بعدي استفاده خواهيم كرد.
با وجود حرفه‌اي بودن ربايندگان و انجام تحقيقات پليسي، كارآگاهان موفق شدند هويت ربايندگان و مخفيگاه آنها را در شهريار شناسايي كنند. كارآگاهان پس از شناسايي مخفيگاه ربايندگان متوجه نصب دوربين‌هاي مداربسته در اطراف مخفيگاه آنها شدند اما سرانجام نيمه شب دهم مهرماه در يك عمليات غافلگيرانه هر سه متهم پرونده به اسامي مجتبي ـ ۳۶ ساله، ابوالفضل ـ ۳۰ ساله و آرش ـ ۳۷ ساله را دستگير كردند و گروگان نيز آزاد شد. كارآگاهان در داخل حمام اين خانه يك اتاقك تنگ و كوچكي را كشف كردند كه با نصب دوربين مداربسته داخل آن، تمام رفتار گروگان تحت نظر بود و گروگان را به زور وارد آن كرده بودند.
زماني كه نادر آزاد شد، تصور مي‌كرد در بازداشت به سر مي‌برد. او با صدايي لرزان به كارآگاهان گفت: سه ماه است كه آفتاب را نديده‌ام پس از آن بيهوش شد. با انتقال متهمان و نادر به پليس آگاهي، او به كارآگاهان گفت: آن شب داشتم وارد خانه‌ام مي‌شدم كه سه نفر كه يكي از آنها لباس نظامي تنش بود، مرا دستگير كرد و چشمانم را بستند و مرا به مكان نامشخصي بردند. در لحظه دستگيري سوئيچ ماشين و دسته كليد خانه را هم از من گرفتند. وقتي علت دستگيري را از آنها سؤال كردم گفتند، به خاطر تخلفات در خريد و فروش مواد اوليه كارخانه است. پس از چند روز آنها گفتند بي‌گناهي من برايشان ثابت شده اما تا زمان تكميل تحقيقات بايد آنجا بمانم.
سرهنگ عباسعلي محمديان رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: با دستگيري هر سه متهم پرونده، گروگان آزاد شد و متهمان نيز با قرار قانوني جهت انجام تحقيقات تكميلي در اختيار كارآگاهان اداره يازدهم مبارزه با آدم‌ربايي پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفتند.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار