
شهردار خرم اباددر اين مراسم كه در شهرداری مرکزی برگزار شد ،بر نقش خانواده شهدا در هشت سال دفاع مقدس تاكيدکرد و افزود: اگر اين از خودگذشتگي و حمايت هاي خانواده شهدا نبود ما امروز طعم شيرين استقلال و آزادي را نمي چشيديم.
هرمز نصیری ضمن تاكيد بر گسترش آرمانها و تجديد بيعت مجدد با شهدا ، گفت : در حقيقت هفته دفاع مقدس تجديد بيعتي با راه و اهداف شهدا است تا با اين ميثاق دوباره بتوانيم نيروي خود را در جهت خدمت رساني بيشتر و بهتر به مردم عزيز مضاعف نماييم.
وی افزود : امنيت جامعه ما و نعمت خدمتگذاري به مردم فهيم خرم آباد مرهون خون شهدا است و تكريم و رسيدگي به مشكلات خانواده شهدا كمترين كاري است كه مي توان در اين خصوص انجام داد.
در پايان اين مراسم با اهداي لوح يادبود و هدايايي از مقام شامخ شهدا و خانواده هاي معظم شهداي شهرداري تجليل به عمل آمد.