کد خبر: 488293
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۲
بخشنامه جديد بانك مركزي:
کلیه بانک‌ها مجازند ارز متقاضیان را (اعم از حواله و اسکناس) به نرخ غیرمرجع(مبادله‌ای) که روزانه توسط اداره بین‌الملل بانک مرکزی اعلام می‌شود خریداری كنند.

فروش ارز به دانشجویان بورسیه و بیماران دارای تاییدیه شورای عالی پزشکی‌ به نرخ مرجع خواهد بود.

به گزارش ايسنا بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام كرد با توجه به تصمیمات اتخاذ شده درباره مقررات خرید و فروش ارز موارد ذیل به اطلاع هموطنان می‌رسد:

۱ ـ فروش ارز به نرخ مرجع کماکان برای دانشجویان بورسیه (مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و پزشکی) همچنین بیماران دارای تاییدیه شورای عالی پزشکی و زائرین حج تمتع ۱۳۹۱ امکان‌پذیر خواهد بود.

۲ ـ کلیه بانک‌ها مجازند ارز متقاضیان را (اعم از حواله و اسکناس) به نرخ غیرمرجع(مبادله‌ای) که روزانه توسط اداره بین‌الملل بانک مرکزی اعلام می‌شود خریداری كنند.

۳ ـ کلیه بانک‌های عامل می‌توانند ارزهای خریداری شده به شرح بند(۲) فوق را به نرخ غیرمرجع (‌مبادله‌ای) به علاوه یک درصد (با احتساب کارمزد) بابت مصارف خدماتی (به‌ استثنای ارز مسافرتی) و در چارچوب مقررات به فروش برسانند.

۴ ـ مسافران خارج از کشور می‌توانند ارز مسافرتی موردنیاز خود را به نرخ غیر مرجع(مبادله‌ای) به علاوه یک درصد (با احتساب کارمزد) در چارچوب مقررات از بانک‌های ملی ایران یا ملت تامین كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار