کد خبر: 487691
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۰
فرمانده سپاه ناحیه مهدیشهر:

 دین پرور فرمانده سپاه ناحیه مهدیشهر در همایش اعضای بسیج فعال و حلقه‌های صالحین پایگاه حوزه مقاومت خاتم الانبیا که با حضور سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت و فرماندهی حوزه مقاومت خاتم الانبیا در دارالقرآن برگزار شد، اظهار داشت: امر به معروف از جهاد در راه خدا مهمتر است؛ چرا که جهاد در تمام عمر یکی دو بار صورت می‌گیرد ولی این واجب الهی هر شب و روز در برابر چشم مردم جلوه‌گری می‌کند.
وی گفت: اجراي صحيح امر به معروف و نهي از منكر ضامن بقاي جامعه اسلامي است.
فرمانده سپاه ناحیه مهدیشهر با اشاره به اینکه همه پیامبران ما یک هدف اساسی داشتند،افزود: اگر در جامعه‌ای نهادهای حاکم بر آن از سلامت برخوردار نباشند و عدالت در آن جامعه تحقق نپذیرد این دعوت چندان کارساز نيست.
دین پرور گفت: امر به معروف نشانه عشق به مکتب است، اگر به شعارها و کلمات امام حسین (ع) و یاران با وفای او در عاشورا توجه كنيم می‌بینیم همه جاسخن از عشق به اسلام و مکتب است.
وی خاطرنشان کرد: کسی که عشق به مکتب دارد حاضر است برای حفظ آن جانش را به خطر اندازد.
فرمانده سپاه ناحیه مهدیشهر گفت: همان طور که در قرآن مجید آمده ، امر به معروف ونهی از منکر نیاز به عزم و اراده قوی دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار