
سیداحمد حسینی در نشستی با مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان ،افزود: از این تعداد ۵۱ عنوان مربوط به فنی و حرفه ای و کار دانش و مابقی مربوط به دوره راهنمایی و دبیرستان است.
وی گفت: امسال ۹۹۱ عنوان کتاب با ۱۳۱ میلیون جلد برای دانش آموزان در کشور تولید شده است.
حسینی افزود: آمار کتاب های درسی توسط استانها دراختیار مرکز آمار قرار گرفته و بر این اساس کتب درسی چاپ و توزیع می شود.
مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی افزود: کتابهای دوره راهنمایی و دبیرستان از طریق کتابفروشی در کشور توزیع می شود.
حسینی به کتاب های جدیدالتألیف دوم و ششم ابتدایی اشاره کرد و افزود: کتاب های دوم و ششم ابتدایی به تعداد معلمان این کلاس ها در اختیار استانها قرار گرفته است. مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش به تولید کتاب گویا نیز اشاره و خاطرنشان کرد: کتابهای عربی، فارسی و زبان انگلیسی دارای لوح فشرده هستند و دانش آموزان با نحوه صحیح قرائت این زبان ها از طریق لوح فشرده آشنا می شوند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان و معاون آموزش ابتدایی این اداره کل نیز در این نشست گزارشی از نحوه توزیع کتب دوره های مختلف و گذراندن دوره های کتب جدید التالیف ارائه کردند.