کد خبر: 486733
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۲۲:۲۷
فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، «مانوئل فالس» وزیر کشور فرانسه روز یکشنبه تظاهرات اعتراض آمیز علیه آمریکا در برابر سفارت این کشور در پاریس را محکوم و تاکید کرد این رویداد در آینده هرگز اتفاق نخواهد افتاد.

وی که با شبکه ۲ فرانسه صحبت می‌کرد، افزود: درباره این موضوع هرگز نمی‌توان سهل‌انگاری کرد و هرگز این رویداد اتفاق نخواهد افتاد.

وزیر کشور فرانسه تاکید کرد: این گونه تظاهرات ممنوع بوده و هر گونه تعدی و دعوت برای ابراز کینه با قدرت پاسخ داده خواهد شد.

عصر شنبه بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ فرانسوی در اعتراض به فیلم اهانت‌آمیز به ساحت پیامبر اسلام در میدان «کونکورد» تظاهرات کردند که پلیس فرانسه ۱۵۰ نفر از آنها را دستگیر کرد.

مانوئل فالس ادامه داد: برخی گروه‌های کوچک در مناطق ما وجود دارند که به اسلام افراطی دعوت می‌کنند.

وی گفت: از طریق اینترنت، از طریق انتقال بین کشورهایی نظیر افغانستان یا پاکستان، جوانانی وجود دارند که متاثر از ایدئولوژی کینه قرار گرفته‌اند و تهدید در این جا وجود دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار