
مردم شهرهای مختلف استان سمنان پس از نماز جمعه، با سردادن شعارهای مرگ بر آمریكا، مرگ بر اسراییل، مرگ بر انگلیس و ... با ابراز ارادت به محضر مقدس رسول اكرم (ص) این حركت صهیونیستها را محكوم و بر برخورد با عاملان و سازندگان این فیلم موهن تاكید كردند.
راهپیمایان با مشت های گره كرده و در تبعیت از رهبر فرزانه جهان اسلام حضرت آیت الله خامنه ای این حركت سردمداران استكبار جهانی را ادامه دشمنی با اسلام و مسلمین خواندند.
مردم استان سمنان، توهین به مقدسات را حركتی شرم آور و توهین به ادیان مختلف دانستند و سكوت مجامع فرهنگی و بین المللی در برابر اینگونه حركات شرم آور را شدیدا محكوم كردند.
نظیر این حركت پرشور در شهرهای گرمسار، دامغان، شاهرود، مهدیشهر، میامی، سرخه، آرادان و ... با حضور گسترده امت انقلابی برگزار شد.