کد خبر: 485669
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۵
معاون عمرانی استانداری اصفهان:

مهدی جمالی‌نژاد در جلسه شورای اداری استان اصفهان با اشاره به سیاست‌ها و برنامه‌های معاونت عمرانی استانداری اصفهان، اظهار کرد: اتمام پروژه‌های نیمه تمام از جمله مترو، موضوع آب، ورزشگاه نقش جهان، مصلی و قطار سریع‌السیر اصفهان ـ تهران در دستور کار قرار داده شده است. وی با بیان اینکه معاونت عمرانی استانداری بر عملکرد پیمانکاران، شهرداران و دهیاری‌ها نظارت کامل دارد، گفت: سیاستگذاری در شهرها و روستاها از برنامه‌های این معاونت محسوب می‌شود.
معاون عمرانی استانداری اصفهان به انجام طرح آمایش جمعیت در استان اصفهان اشاره کرد و بیان کرد: کنترل شهرهای بزرگ و تقویت شهرهای کوچک و متوسط جزو سیاست‌ها این معاونت به شمار می‌رود.
وی افزود: با این کار از مهاجرت افراد از شهرهای کوچک و روستاها به شهرهای بزرگ جلوگیری می‌شود.
جمالی‌نژاد با تاکید بر اینکه توزیع عادلانه جمعیت به توزیع عادلانه خدمات وابسته است، تصریح کرد: بیشترین آمار شهرهای استان‌ها در کشور مربوط به استان اصفهان است و توسعه متوازن، همه جانبه و پایدار از اولویت‌های استانداری اصفهان به شمار می‌رود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار