کد خبر: 485304
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۹
سردار جوانی:
جوان آنلاین:  مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: برگزاری باشکوه اجلاس نم نظریه‌ منزوی شدن ایران را باطل کرد و بر این موضوع صحه گذاشت که غرب در انزوا قرار دارد و باید در برخورد با ایران و کشورهای مستقل جهان تجدید‌نظر داشته باشد.

سردار یدالله جوانی مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه در گفت‌وگو با فارس درباره برگزاری اجلاس جنبش عدم تعهد در تهران گفت: اجلاسی که در تهران برگزار شد مجموعه‌ای از فرصت‌های طلایی و غیرقابل تکرار را برای ایران و گروه نم ایجاد کرد و در واقع یک اجلاس استثنایی در تاریخ جنبش عدم تعهد محسوب می‌شود.

وی افزود: رسانه‌های غربی بعد از برگزاری اجلاس نم در ایران تلاش کردند تا وانمود کنند اجلاس تهران ناکام بوده و ایران به اهداف خود نرسیده است از این رو توصیه می‌شود رسانه‌های غربی با یک نگاه تحلیل‌گر سند ۷۰۰ بندی اجلاس و بیانیه تهران را مطالعه کنند تا اطلاعات متناقضی که مایه شرمشان می‌شود ارائه ندهند.

جوانی اظهار داشت: در بیانیه ۱۱ بندی تهران به صراحت بر حق استفاده صلح‌آمیز ایران از انرژی هسته‌ای تاکید شده است و این در حالی است که غرب در پی سال‌های گذشته با فعالیت‌های هسته‌ای ایران مخالف بوده است و با تبلیغات منفی خود سعی در القاء مخالفت جامعه جهانی با ایران داشت که این موضوع محقق نشد.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: در بیانیه تهران ۱۲۰ کشور که دو سوم اعضای مجمع عمومی سازمان ملل را تشکیل می‌دهند از فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز دفاع و اقدامات غرب را محکوم کردند از این رو می‌توان گفت اجلاس نم با توجه به بیانیه تهران دستاورد بزرگی برای کشورهای عضو جنبش عدم تعهد محسوب می‌شود.

جوانی تصریح کرد: برگزاری باشکوه اجلاس نم نظریه‌ منزوی شدن ایران را باطل کرد و بر این موضوع صحه گذاشت که غرب در انزوا قرار دارد و باید در برخورد با ایران و کشورهای مستقل جهان تجدید‌نظر جدی داشته باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار