کد خبر: 485037
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۸
استاد حوزه و دانشگاه:

 حجت‌الاسلام عبدوس در مراسم اختتاميه كلاس‌هاي طرح نشاط و تعالي كه در مسجد الزهرا (س) به همت پايگاه ام البنين حوزه حضرت خديجه (س) برگزار شد،‌اظهار داشت: نخستين چيزهايي كه جوانان بايد آنها را بياموزند كارهايي است كه در بزرگسالي بدان نيازمندند.
وي افزود: يكي از وظايف مسئولان امر نسبت به جوانان دعوت از جوانان و ترغيب آنها به تربيت اخلاقي خويش و افزايش آگاهي‌هاي مورد نياز در مسائل ديني است.
استاد حوزه و دانشگاه بيان داشت: جوانان ذخيره ملت‌اند و حضرت امام(ع) با اين ديد به جوانان مي نگريست كه آنان سرمايه‌هاي انقلاب و ذخاير ملت‌اند.
حجت‌الاسلام عبدوس گفت: فرصت‌ها را مثل ابر بهاري دانستند كه به سرعت در حال حركت هستند ما بايد از باران ابرهاي بهاري استفاده كافي را ببريم و از فرصت‌هايي كه در اختيار ما قرار مي‌گيرد به نحو احسن استفاده كنيم و براي شكوفايي استعدادهايمان تلاش كافي را بكنيم.
وي تأكيد كرد: دو چيز است كه ارزش آن را كسي نمي‌شناسد مگر زماني كه آن را از دست بدهي يكي جواني و ديگر فرصت‌ جواني است. استاد حوزه و دانشگاه گفت: ضايع كردن فرصت‌ها و از دست دادن آن بايد براي ما  باید عذاب‌آور باشد. 
عبدوس اظهار داشت: ما بايد بذر محبت و ارزش‌هاي اسلامي را در دل بچه‌ها و كودكان بپاشيم تا آنها از حسن خلق در جواني‌ بهره‌مند شوند. وي با اشاره به اينكه بعضي افراد تا سنين نوجواني به فرزندانشان محبت مي‌كنند ولي به ناگاه پس از نوجواني اين عمل بسيار پسنديده را قطع مي‌كنند، گفت: اين نوع برخورد بسيار خطرناك است و ممكن است اثرات سوء را بدنبال داشته باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار