
به گزارش خبرنگار جوان و به نقل از روابط عمومی كمیته فرهنگ شهروندی شهرداری اصفهان، 'مهدی بقایی' افزود: تا كنون سه شماره از این مجموعه به چاپ رسیده و شماره چهارم نیز در نیمه دوم شهریورماه، مهمان خانه های كودكان اصفهانی می شود.
وی، 'بهشت اصفهان' با موضوع حفظ و توسعه فضای سبز، 'شهر زیبا، شهر زشت' با موضوع پرداخت به موقع عوارض' و 'عمو آتش نشان' با موضوع ایمنی و آتش نشانی را مجموعه آثاری برشمرد كه طی ماه های گذشته با تیراژ ۴۰هزار نسخه منتشر و درمیان كودكان شهر اصفهان توزیع شده است. بقایی ابراز امیدواری كرد كه در آینده نزدیك جوامع شهری ما به میزان كمتری با مشكلات و معضلات مختلف مواجه باشد.
دبیر كمیته فرهنگ شهروندی با بیان اینكه مجموعه ای از گروه های هنری و نویسندگان عرصه كودك و نوجوان در تولید و انتشار پیك های شهروندی مشاركت می كنند، تصریح كرد: در این آثار از تمامی قالب های مفرح آموزشی از جمله شعر، داستان، چیستان، مسابقه، نقاشی، تصویرسازی وسایر موارد استفاده شده است.
وی با تاكید بر اینكه لازم است ارتباط میان مجموعه های آموزشی و مخاطبان، ارتباطی دوسویه و متقابل باشد، اضافه كرد: كودكان اصفهانی پس از دریافت تولیدات آموزشی، نظرات خود را به شیوه های مختلفی اعم از پایگاه اجتماعی 'پاتوق سفیران' به آدرس www.patoghesafiran.com و همچنین پایگاه اطلاع رسانی كمیته فرهنگ شهروندی به آدرس www.shahrvandi.netو سامانه پیام كوتاه این دبیرخانه به شماره ۳۰۰۰۸۳۱۳ به گوش كارشناسان مربوطه می رسانند.
بقایی با اشاره به اینكه بر اساس سند هم افزایی امضا شده میان كلانشهرهای كشور، محصولات شهروندی تولید شده در شهرها و مراكز استان ها در میان یكدیگر مبادله می شود، یادآور شد: در این راستا مجموعه پیك های شهروندی در اختیار سایر شهرهای كشور قرار خواهد گرفت تا شهرداری های دیگر نیز به چاپ و توزیع آن در میان كودكان شهر خود بپردازند.
شایان ذکر است كمیته فرهنگ شهروندی شهرداری اصفهان تا كنون قریب به ۱۵۰ جلد كتاب آموزشی را با موضوعات و مضامین مختلف شهروندی تالیف و منتشر كرده است.