کد خبر: 484658
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۰
حسن سعدالدین در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان سمنان، افزود: این نمایشگاه از بیستم تا سی ام شهریور ماه در نمایشگاه دائمی سمنان برپا می شود.
وی با تاكید بر تامین و توزیع كالاهای ضروری و پرتقاضای مردم در ایام بازگشایی مدارس ،گفت: ارائه كالا با قیمت تولید به مصرف، پیشگیری از هرگونه كمبود و افزایش غیرمنطقی كالا و تنظیم قیمت در بازار از اهداف برپایی این نمایشگاه است.
سعدالدین با تقدیر از اعضای جلسه در مدیریت توزیع مواد پروتئینی به ویژه گوشت مرغ، گفت: تلاش بر این است كه محصولات ارائه شده در نمایشگاه از تولیدكنندگان داخلی و با كیفیت بالا و پایین تر از قیمت بازار باشد.
فرماندار سمنان خواستار تسریع در رسیدگی به شكایات مردمی در خصوص گرانفروشی با هماهنگی صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات در سه هفته پایانی تا بازگشایی مدارس شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار