کد خبر: 484275
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۸:۱۱
رئیس کل دادگستری سمنان تاکید کرد

احمد سیاوش پور در نشست كمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری استان سمنان، گفت: مسیر پر پیچ و خم سرمایه گذاری و بخش اقتصاد بایدروانسازی و آسان شود.
رئیس کل دادگستری استان سمنان، اقتصاد كشور در شرایط تحریم را گذرگاهی سخت دانست و افزود: عبور از این گردنه نیاز به صبر، استقامت،‌ هماهنگی و تدبیر جمعی دارد.
وی با بیان اینکه باید شرایط اقتصادی کشور درک شود ،گفت: نشست های مشترک مدیران جهت هماهنگی و همفکری در رفع مشکلات سرمایه گذاران بخش های مختلف اقتصادی و صنعتی ضروری است..
سیاوش پور با اشاره به اینكه نامگذاریهای رهبری برای سالهای اخیر به امور اقتصاد و فرهنگ مربوط بوده است، خاطرنشان كرد: اهداف مبارزه و هجمه دشمن در دو جبهه اقتصاد و فرهنگ بنا شده است.
وی اضافه كرد: در اقتصاد دشمن تحریم را علیه كشور برنامه ریزی كرده و در بخش فرهنگ نیز بی محتوا كردن افكار و سست كردن پایه های عقیدتی با استفاده گسترده از ابزارهای به روز اطلاع رسانی که باید با آگاهی کامل و تمام توان دشمن را در این جبهه نیز مایوس و حتی بر او غلبه کرد.
وی افزود: دستگاه قضایی، به صورت مستقیم، با نتیجه مشكلات عدیده اقتصادی جامعه، كه به صورت معضلات اجتماعی نمایان می شود، سرو كار دارد.
رییس كل دادگستری استان سمنان با گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر هفته دولت را تبریك گفت و خواستار اطلاع رسانی هرچه بیشتر عملكرد خوب دولت در عرصه های مختلف شد.
در این نشست، كه مسوولان اقتصادی و قضایی استان سمنان حضور داشتند، مشكلات مالی و حقوقی چند واحد تولیدی بررسی و تصمیماتی در جهت رفع مشکلات مطرح شده اتخاذ شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار